Konservative og DF: Luk Sjælsmark Kaserne

Nordsjællandske folketingsmedlemmer fra både Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti vil lukke udrejsecenteret på Sjælsmark Kaserne.

- Asylcentre har en enormt stor påvirkning på lokalområdet. Vi mener simpelthen, at vi skal have fjernet så mange asylcentre som overhovedet muligt - også det på Sjælsmark. Asylansøgerne skal hjælpes i hjemlandet, siger Marlene Harpsøe (DF) til Frederiksborg Amts Avis, mens Konservatives Mette Abildgaard supplerer:

- Vi har aldrig været tilhængere af et udrejsecenter på Sjælsmark, og det er vi stadig ikke. Vi bakker op om, at der skal være et udrejsecenter, men det er simpelthen beliggenheden, vi er imod, siger Mette Abildgaard og pointerer, at Sjælsmark ligger under to kilometer fra Sandholmlejren.

Men selvom de to borgerlige partier nu lægger pres på en lukning af udrejsecentret, tøver Udlændinge-, Integrations- og Boligminister Inger Støjberg (V) med at kommentere på en eventuel lukning af det stærkt kritiserede udrejsecenter på Sjælsmark Kaserne, efter hun tirsdag besøgte udrejsecentret.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Maria Sarko på Amager Strand

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Affaldssortering Ballerup skrald skraldespand

Borgere får ikke tømt skraldespand. Men det er der en god grund til, mener kommune

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere