Idrætsklubber i Rudersdal modtager fed check

En række lokale idrætsklubber i Rudersdal fik forleden et flot, økonomisk skulderklap.

Det lokale idrætsliv i Rudersdal trives i allerbedste velgående, og det blev forleden markeret, da Rudersdal Elitestøtteordning, som Rudersdal kommune og Team Rudersdal sammen står bag, uddelte intet mindre end 355.000 kroner til ti lokale eliteklubber.

Pengene gives til klubber, som er med på øverste eliteplan inden for deres sportsgren, og som deltager i konkurrencer på DM niveau og gerne højere som EM, VM og OL.

Herudover belønnes klubber, som laver et flot og professionelt talentarbejde, skriver Rudersdal Kommune på sin hjemmeside.

- Det er dejligt, at få lov til at være med til at uddele Rudersdal Elitestøtte priserne og at fejre vores dygtige idrætsforeninger, siger Rudersdals formand for Kultur og Fritidsudvalget Kristine Thrane (Soc.dem).

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Team Rudersdal, hvor vi arbejder med at udvikle og støtte elite og talentudvikling på bedste vis. Det sker både i form af økonomisk støtte og ved at vi faciliterer for eksempel netværksgrupper og workshops, tilføjer hun. 

Disse 10 klubber modtog elitestøtte

For elitemiljøerne i Rudersdal har det at modtage støtte til eliteidrætten stor betydning for betingelserne for at opnå resultater, fortæller Karen Bonnesen fra Holte IF Volleyball, som er nykårede danmarksmestre.

Uundværlig støtte

- For Holte IF Volleyball betyder støtten, at vi kan fortsætte vores elitearbejde på så højt niveau som muligt. Støtten er uundværlig i vores daglige arbejde med at træne og udvikle vores spillere, således at vi kan prøve at opnå de bedst mulige resultater både nationalt og internationalt. Et mål vi med stor glæde og stolthed nåede i år med det netop vundne Danmarksmesterskab, siger Karen Bonnesen.

Anders Kloppenborg, som er bestyrelsesmedlem i den lokale erhvervsforening Team Rudersdal, har været med i alle årene  og fortæller om det at være medlem af Team Rudersdal:

- Det giver rigtig god mening at være med til at støtte op om den lokale eliteidræt, så øger du fokus på kommunen, dens borgere og det liv, der leves dér. Og her kommer netværket mellem medlemmerne i spil i en ramme, der både styrker de forretningsmæssige og sociale relationer båret af stærke fælles sportslige og kulturelle oplevelser, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere