Holtes volleykvinder løb med pokalen

Brøndby havde vundet de tre foregående opgør, men i dagens kamp fik Holte vippet Brøndby af tronen og er nye pokalmestre efter en 3-0-sejr.

Foto: MortenO.com

Det var fjerde år i træk, at Brøndby og og Holtes kvinder stor over for hinanden i pokalfinalen. Men modsat de foregående år var det Holte, som løb med sejren

Begge trænere havde forud for pokalfinalen udtryk stor respekt for modstanderen på den anden side af nettet og vurderet vinderchancerne til 50/50.

- Det er stort at få børn, men det her er det fedeste lige nu.

Sven-Erik Borch Lauridsen, Træner, Holte

Pokalfinalen begyndte også tæt, men som sættene skred frem, havde Holte kvalitet til at minimere egne fejl og samtidig få spredt deres point ud på flere spillere, mens Brøndby var meget afhængige af Trine Kjelstrups højre arm.

Læs også Lange venterlister til svømning: "Problemet bliver kun værre"

Holte havde Amalie Owie, Sofia Martinez-Lavin og Juliane Daugaard, som alle tre scorede over 10 point. 

Holte var bagud i alle tre sæt, men fik fightet sig tilbage og kunne fejre deres 10. pokalfinale i træk med en flot kamp og som kronen på værket løfte pokalen efter en 3-0 sejr. 

Læs også Drop fordommene: Nu åbner gigantisk gamer-paradis

- Det er stort at få børn, men det her er det fedeste lige nu. Det er lidt ufatteligt. Pigerne spiller en utrolig flot kamp. Vi er bagud i alle tre sæt, men kæmper os tilbage og holder hovederne kolde. Jeg er så stolt af pigerne," siger Holte-træner Sven-Erik Borch Lauridsen, i en pressemeddelelse.

Topscorer for Holte blev Juliane Daugaard med 12 point. Hun blev efterfølgende kåret til kampens pokalfighter. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik