Royal Arena

Københavns nye multiarena Royal Arena i Ørestad er endelig færdig og åbnes med et brag af en Metallicakoncert til februar.

Frem mod åbningen følger vi i serien ”Gang i Arenaen” det hold af medarbejdere, der står for alt det praktiske. Det er dem, der skal booke de rigtige koncerter, hyre de rette ansatte, vælge den rigtige bøf til burgerne – og tage sig af alt fra publikum til rockstjerner. Kort sagt dem, der sørger for at fylde Royal Arena med masser af oplevelser og glade gæster.

Heldige nyansatte skal have besked om, at de har fået job i Royal Arena – og så skal den hårdtprøvede food and beverage manager Thomas Poulsen endelig udpege den rette pølse til fremtidens gæster i den nye multiarena.

Gang i Arenaen (7:16)

Der er travlhed før opstart. Operational manager Ulrik Kreutzfeldt skal holde styr på alt fra håndværkere til toiletruller. På kontoret skal HR teamet ringe de ansøgere op, som har fået job i Royal Arena, og endelig skal der i dette afsnit fældes dom i sagen om den rette pølse til arenaens kommende gæster.
30/12/2016