Serie Royal Arena

14:30

Dette afsnit

Gang i Arenaen (1:16)

Til februar åbner den nye Royal Arena i Ørestad. I første afsnit af Gang i Arenaen møder vi det hold medarbejdere, der sammen skal sørge for at fremtidens tusindvis af gæster får en god oplevelse i Arenaen.

Der er fuld gang i forberedelserne inden åbningen af Københavns nye multiarena Royal Arena. Holdet, der skal bestyre arena, events og aktiviteter, er i efteråret 2016 på seks mand, men inden åbningen skal der hyres 200 unge såkaldte Royal Rebels. Derfor er direktør Dan Hammer og HR direktør Helle Fuhrmann i dette afsnit taget til Universitet Radioen for at fortælle om alle de mange stillinger, de skal have besat.

27/12/2016

Københavns nye multiarena Royal Arena i Ørestad er endelig færdig og åbnes med et brag af en Metallicakoncert til februar.

Frem mod åbningen følger vi i serien ”Gang i Arenaen” det hold af medarbejdere, der står for alt det praktiske. Det er dem, der skal booke de rigtige koncerter, hyre de rette ansatte, vælge den rigtige bøf til burgerne – og tage sig af alt fra publikum til rockstjerner. Kort sagt dem, der sørger for at fylde Royal Arena med masser af oplevelser og glade gæster.

Afsnit

Alle serier A-Å