Voldsomt trafikuheld stopper vestgående trafik på Roskildevej

En lovlig u-vending var årsag til et voldsomt trafikuheld på Roskildevej søndag formiddag. Al trafik er i vestgående retning er fortsat spærret.

En personbil og en varebil er søndag formiddag årsagen til standsning af al trafik i vestgående retning på Roskildevej. Det skyldes et voldsomt sammenstød mellem bilerne nær Baldersbuen ved Hedehusene.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 Lorry.

- Det, vi ved er, at to biler kom kørende i vestgående retning på Roskildevej før uheldet indtraf. Det skete ved Baldersbuen kort før Hedehusene, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Lars Jørgensen.

Han oplyser videre, at politiets teori indtil videre er, at personbilen kører i højre vognbane, inderst mod cykelstien, da føreren opdager, at de er kørt forkert.

- Føreren foretager en u-vending på et lovligt sted, men foretager svinget fra den inderste vognbane. I den yderste vognbane kommer en varebil kørende, men føreren i personbilen overser ham, da han svinger mod venstre, og så rammer de hinanden, siger vagtchefen.

Al trafik er spærret på Roskildevej i vestgående retning, og ifølge vagtchefen vides det endnu ikke, hvornår vejen åbnes igen.

- Vi har bilinspektøren derude lige nu, og vi regner med, at han snart er færdig, siger Lars Jørgensen og forstætter:

- Den ene bil ligger dog på hovedet, så det tager noget tid at få ryddet vejen igen. Jeg venter lige nu på, at min indsatsleder ringer og fortæller mig, hvornår der bliver åbnet.

Se flere billeder fra LocalEyes ved at klikke her.

Trafikulykken har bragt førerne af begge køretøjer i kritisk tilstand, oplyser vagtchefen. Han fortæller desuden, at der befandt sig et barn og en kvinde i personbilen. Deres tilstand er endnu ukendt.

- De er alle sammen kørt til Rigshospitalets Traumecenter, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere