Vandt 310 millioner kroner i weekenden: Ringede til sin chef som det første

En nybagt multimillionær fra Roskilde Kommune vil bruge resten af sine dage på at gøre noget godt for andre - og sig selv.

De fleste har nok drømt om at vinde den helt store gevinst – og tænkt nøje over, hvad man så ville gøre.

Hvis der strøg nok millioner ind på kontoen, vil de fleste nok overveje at sige deres job op.

I lørdags, da en mand i Roskilde fik besked om, at han havde vundet danmarkshistoriens andenstørste gevinst på 310.785.127 kroner i Eurojackpot, blev det ikke bare ved overvejelsen.

Det var simpelthen noget af det første, han gjorde, fortæller han i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Manden, der er 40’erne og ikke ønsker at få sit navn frem, ringede til chef, som han har et nært forhold til. Samtalen indledte han med, at han havde en dårlig og en god nyhed.

Han sagde:

- Den dårlige er, at jeg siger op fra dags dato. Den anden er, at jeg har vundet ufattelig mange penge. Han blev meget glad på mine vegne. Vi har været igennem en del sammen, lyder det.

Mercedes, Ferrari, Lamborghini og Tesla

Selvom det kun er et par dage siden, at manden, som er single og har en søn, fik opkaldet fra Danske Spil, så har han haft travlt med den nye tilværelse som nybagt multimillionær.

- Desværre havde Ferrari lukket om lørdagen, så jeg kørte ud til Mercedes i stedet for og lagde en bestilling. Om søndagen åbnede Ferrari så ekstraordinært for os, men det er jo svært at vælge. Men altså. Tænk lige på, hvor stort det er at kunne tage sin søn med til sådan en oplevelse – og lade ham være med til at vælge. Jeg kan slet ikke være i min krop over det, lyder det fra vinderen, der også taler om en Lamborghini og den nye Tesla.

Han har desuden sat flere ejendomsmæglere i gang med at finde det helt rette hus i Roskilde-området. Prisen spiller ingen rolle.

De fem største lottogevinster i Danmark

Den gavmilde far, søn, onkel og bror

Den nyslåede mangemillionær understreger dog, at ikke alle pengene skal gå til forbrug og heller ikke kun til ham selv.

- Det er klart, at jeg gerne vil mærke, at jeg har vundet og nyde, at jeg aldrig mere skal spekulere over, om jeg kan betale en regning. Så derfor køber jeg nogle ting, som jeg før kun har kunnet drømme om i mine vildeste fantasier. Min familie har altid knoklet for pengene, og jeg har aldrig fået noget forærende. Min mor døde for nogen tid siden, men hvor ville jeg dog ønske, at hun havde været her i dag, så jeg kunne give tilbage og forkæle hende ud over alle grænser, siger han i pressemeddelelsen fra Danske Spil.

Til gengæld har den gavmilde millionær sin søn, sine brødre og deres børn, han nu kan forkæle.

- De skal selvfølgelig have nogle millioner hver. Jeg har desuden fået oprettet børneopsparinger til deres børn, så de kan få en god start på deres voksenliv og kan studere uden at skulle tænke på noget. Min egen søn har jeg selvfølgelig også sikret på alle måder. Min far og hans kommende kone skal have en ny bil, jeg betaler deres hus ud og betaler for deres kommende bryllup. Du drømmer slet ikke om, hvor fedt det er at kunne gøre dette. Det gør mig så glad og stolt.


Har lagt alkohol på hylden

Den vilde præmie har ikke kun ændret mandens økonomi. Det har også givet ham en helt ny retning i livet.

- Jeg har ikke rigtigt vidst, hvor jeg skulle hen og jeg har taget rigtig mange dumme beslutninger henad vejen, siger han og tilføjer:

- Mange har spurgt om, om jeg ikke har fejret gevinsten med champagne og alt muligt, men sandheden er, at jeg ikke drikker alkohol mere, da jeg har fået rigeligt af den slags gennem tiden. Jeg har altid været et meget følsomt menneske, der gerne har villet hjælpe andre. Denne gevinst vil gøre det muligt for mig at hjælpe endnu flere og gøre en masse godt. Nu hvor min familie er sikret, vil jeg se på projekter, hvor jeg kan hjælpe fattige børn over hele kloden, og jeg vil investere størstedelen af mine penge, så jeg netop kan generere endnu flere penge til den slags. Det skal jeg bruge resten af mit liv på. Og så bare nyde, at jeg aldrig mere skal tænke på at knokle. Jeg er så taknemmelig, slutter han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

20180726-152954-1-1920x1277we

Dine havemøbler er måske forsinkede i år, og det er der flere årsager til

Nemlig.com

Albertslund dropper nemlig.com: "Det ligner wild west-agtige forhold," siger borgmester

im22

playButikker i ekstase: Det vildeste salg i 35 år

Testcenter med elcykler

Danmarks første testcenter for elcykler er åbnet

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere