Unge efterlyser politi i Folkeparken

Efter masseoverfald på en ung mand sidste fredag, retter de unge, der bruger Folkeparken i Roskilde en bøn til politiet om at være mere tilstede i parken i weekenden.

Victor, Mads og Mathias bruger selv Folkeparken om fredagen til hygge med studiekammeraterne. I Dagbladet Roskilde fortæller de om flere episoder i parken. En gang har 100 unge forfulgt to unge gennem parken og drengene beretter også om piger der slås og river hinanden i håret.

De tre drenge så masseoverfaldet i parken i fredags og mener at gruppen, der overfaldt den unge mand, kun kommer for at slås.

Folkeparken ligger midt i Roskilde med små søer, store grønne træer og et stort amfiteater. Parken bruges til en lang række lokale arrangemener året rundt, f.eks. motionsløb og teater.

Der har været problemer med hash-handel og med tyveri af sjældne ænder før i tiden.

Og når de unge om fredagen samles og hygger går det åbenbart hårdt til.

Hos Midt- og Vestsjællands politi har politikommisær Richard Olsen ikke hørt om masseoverfaldet. Han siger til Dagbladet Roskilde at politiet ofte kører forbi parken og opfordrer de unge til at melde alle overfald og andre ulovligheder til politiet. Så det er muligt for dem at gribe ind.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil i uheld

playPolitibil i voldsomt sammenstød

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere