TV 2 Lorry møder: YouTube-stjernen Alexander Husum

På gamer- og Youtubeeventen #GGfestival er op mod 1.000 børn og unge samlet foran computerskærmene - og for at møde deres YouTube-idoler. Vi mødte en af de største.

TV 2 Lorry møder Alexander til #GGFestival i Roskilde Kongrescenter fredag aften. 12-14 årige gamere sværmer om ham som forelskede teenagepiger omkring en popstjerne. 

Alexander Husum startede sin YouTube-kanal i 2011 og har i dag op mod 400.000 følgere. Mange af dem kontakter ham for at fortælle ham at de er fans, men nogle gange er det også for at fortælle om, at de har det skidt. 

- Jeg bliver glad når de skriver til mig og fortæller, at jeg har gjort deres dag til en god dag. Men når det er mere seriøst, altså hvis børn f.eks. har fået nogle bank derhjemme, så skriver jeg tak fordi du har rakt ud, men jeg er ikke den, der kan hjælpe dig og så giver jeg dem nummeret på nogen, der kan hjælpe, Børnetelefonen for eksempel.

Alexander Husum lægger vægt på at være så ærlig og personlig som muligt, når han laver sine videoer. Vigtigst af alt er humoren og grinet, men en enkelt gang har han også været nødt til at lave en alvorlig video om sit eget liv.

- Det var fordi folk kom og bankede på mit hus og så løb de. Det gjorde mig virkelig ked af det og det fortalte jeg om på en video og bad folk om at holde op. Og det har virket indtil nu. 

Alexander Husum ved godt, at hvis han skal blive ved med at være YouTube stjerne, så skal han også blive ved med at forny sig. Hvis det lykkes, kan han sagtens se sig selv som YouTuber om 10 år.

Men ellers kunne han godt tænke sig at blive manager for andre talenter i fremtiden.

Se hele interviewet med Alexander Husum herunder:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere