Tæsket og truet med kniv: Politiet søger vidner til groft overfald mod 13-årig

Politiet efterforsker i øjeblikket en meget grov overfaldssag, hvor en 13-årig dreng blev slået, truet og frarøvet af en større gruppe unge,

Midt og Vestsjællands Politi søger vidner til et groft overfald på en 13-årig dreng fra Helsinge, som fandt sted tirsdag d. 14. juli omkring kl.18.30.

Overfaldet fandt sted på det offentlige toilet, som ligger tæt ved amfiteatret i Folkeparken i Roskilde.

Her blev drengen passet op af en gruppe unge mænd, som overfaldt den 13-årige med slag og spark.

Drengen blev truet med kniv, og gerningsmændene røvede hans iPhone og en bæltetaske af mærket Gucci, før de stak af fra stedet, oplyser Midt og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Fik brækket næsen

Drengen blev efterfølgende undersøgt på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han havde brækket næsen.

Sagen blev anmeldt tirsdag aften af den 13-åriges mor, som onsdag mødte på politistationen til afhøring med sin søn.

Ifølge den 13-åriges vidneudsagn var der mørkt på toilettet, hvor overfaldet fandt sted, så signalementet af gerningsmændene er sparsomt.

De beskrives som: 7-8 unge mænd i alderen 14-16 år. Iført mørkt tøj og maskering, kun med øjenomgivelserne synlige. De havde både lys og mørk hud. Nogen talte dansk andre talte dansk med udenlandsk accent.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer eventuelle vidner, som har bemærket en gruppe af unge mænd i Folkeparken tirsdag aften omkring kl. 18.30, eller i området omkring Folkeparken før og efter gerningstidspunktet, til at kontakte politiet på 114.