Svømmehalsåbning udskudt igen: "Det er super ærgerligt"

Der er lange udsigter til, at roskildenserne kan hoppe i bassinet i Roskilde Badet. Nu er åbningen udskudt - igen.

Glade svømmehalsbrugere af Roskilde Badet må se sig om efter et alternativ længere tid end ventet.

Svømmehallen i Roskilde er lige nu ved at blive renoveret, men arbejdet tager længere tid, og derfor er åbningen af svømmebadet udskydt endnu engang.

Det skriver Dagbladet Roskilde.

I første omgang skulle den planlagte renovering tage næsten syv måneder, men allerede i januar måned stod det klart, at genåbningen ikke blev en realitet til tiden. 

Her blev tidsfristen udskudt med tre måneder fra 28. februar til 31. maj. Desværre var den frist også ønsketænkning, for allerede nu har Roskilde Badet rykket genåbningen en måned mere til den 30. juni.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, at det bliver udskudt en måned, men den når da at blive klar til festivalen (Roskilde Festival, red.), siger kultur- og idrætsudvalgsformand Claus Larsen fra Socialdemokratiet til avisen. 

Langsomme leverancer og hårdt underlag udskyder byggeriet

Det er angiveligt problemer med leverancen af fliser og tagkassetter, ligesom det er sværere end forventet at plante spots i jorden omkring den gamle svømmehal.

Ifølge Claus Larsen bliver forsinkelsen af byggeriet dog ingen problemer i forhold til den længeventede officielle åbning af det nye Roskilde Badet i starten af 2019.

Samtidig er udvalgsformanden overbærende overfor den nye forsinkelse.

- Det er rigtig ærgerligt, men så længe de holder slutdatoen, kommer vi nok over det, siger han til Dagbladet Roskilde.

I galleriet over artiklen kan du se, hvordan svømmehallen ender med at se ud, når den åbner.