Roskildes farverige humørspreder er død

Roskilde er blevet en farverig person fattigere. Den farverige mand og humørspreder, Ole Wolff, er død.

Ole Wolff, også kendt som Roskildes mest farverige mand, er død.

Hvis man er fra Roskilde, er man uden tvivl stødt på Ole Wolff mindst en gang.

Han var født og opvokset i Roskilde, og gjorde det til sin mission at sprede glæde med sin farverige el-scooter i gaderne.

Den farverige mand Ole Wolff døde i denne uge. Han blev 54 år.

Ifølge sn.dk fik han kraftige smerter i hovedet mandag aften. Han ringede derefter selv efter en ambulance. Lægerne kæmpede for at redde ham, men det lykkedes ikke.

Skønt Ole Wolffs liv ikke var en dans på roser, omgav han sig netop med blomster. Mange blomster. På hans scooter og i hans hjem var hver en millimeter dekoreret med blomster og pyntesten. 

Han fik sin første nyretransplantation i midten af 80'erne. Udover flere dialysebehandlinger og et hjertestop kæmpede han også med skrøbelige knogler.

TV 2 Lorry mødte Ole sidste år, du kan se indslaget med ham her:  

02:05

Indslaget med Ole Wolff er fra den 14. juli 2015.

Luk video

Ole Wolff ville på trods af sin egen svære situation gerne sprede glæde omkring sig. Derfor stævnede han dagligt ud i sin blomsterbesatte scooter.

 - Jeg kan glæde andre mennesker, samtidig med at jeg skaber lidt farve for mig selv også, fortalte han sidste år til TV 2 Lorry. 

Ole Wolff var da heller ikke sådan lige til at overse, og han fik smilet frem hos mange, når de så hans sandaler, briller eller mobiltelefon, der alle var dekoreret med pyntesten i alle regnbuens farver.

Selv på sygehuset spredte han glæde. Når han var indlagt på Rigshospitalet, pyntede han sin seng med kunstige blomster for at glæde de andre patienter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik