Roskilde Festival melder udsolgt på rekordtid

Der er ikke flere billetter til hele Roskilde Festival og kun en begrænset mængde endagsbilletter tilbage.

Roskilde Festival har udsolgt af billetter til hele festivalen - de såkaldte partoutbilletter - oplyser festivalen. Det er det hurtigste billetsalg i festivalens historie.

Dermed er 80.000 billetter til at deltage på hele festivalen blevet solgt. Hidtil var festivalens rekord for hurtigste salg i 1996. Her var der udsolgt fra 29. april.

Det er stadig muligt at købe endagsbilletter, som koster 1100 kroner plus gebyr.

Roskilde Festival har i 2020 navne som Taylor Swift, Thomas Helmig og Kendrick Lemar som sine hovednavne.

- Det er fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt til Roskilde Festival - og endda rekordhurtigt forud for nummer 50, siger talskvinde for festivalen Christina Bilde i en pressemeddelelse.

- 80.000 deltagere har valgt den fulde oplevelse med musik, kunst, aktivisme og fællesskab gennem otte dage til, og det betyder, at vi efter al forventning kan donere et millionbeløb til gode formål efter festivalen.

Advarer mod ugyldige billetter
Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo - og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige, advarer Roskilde Festival.

"Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgssteder, er gyldige. I stedet opfordres interesserede til at købe eller sælge udsolgte billetkategorier via ventelisten på festivalens hjemmeside", oplyser arrangørerne i pressemeddelelsen.

Disse navne spiller blandt andre på Roskilde Festival