Rød kælk udløste stor panik: Nu kommer politiet med opfordring

Underret os, hvis du mister dine ting ved vandet, opfordrer politiet, der mandag måtte finkæmme en frossen sø, fordi der lå en kælk under isen.

Noget så uskyldigt som en rød bobslæde udløste mandag morgen en større politi-eftersøgning ved en sø ved Ringen i Roskilde.

Kort efter klokken ni fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at der lå en rød bobslæde i søen halvt under isen.

Ved siden af slæden var et hul i isen, der var frosset til igen. Politiet og brandvæsenet kørte derfor omgående til stedet og iværksatte en gennemsøgning af søen, da man frygtede, at en person var faldet gennem isen.

En ambulance holdt klar til at assistere, mens dykkertjenesten undersøge stedet under vandet. Søen blev undersøgt i en radius af cirka 15 meter omkring kælken, men der blev ikke fundet nogen mennesker. Indsats blev derfor indstillet, og kælken blev fjernet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

I kølvandet på hændelsen opfordrer politiet borgere til at kontakte dem på telefon 114, hvis man mister sin kælk, cykel, beklædningsgenstande eller lignende i eller ved vandet. På den måde kan det udelukkes, at der er sket en ulykke.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20210424-101409-L-1920x1279we

playBeboere i Fredens Havn taber sag - skal fjerne både

Helsingør hærværk 1

playHærværk mod Helsingør Rådhus: ”Det er noget regulært svineri”

Beand Nørrebro

Igen: Nørrebro ramt af brande

politi demo

playPolitiet massivt til stede efter uro i København - en anholdt for stenkast

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere