RF Heroes - Lasse bygger togstation til festivalgæster (1:10)

Lasse B. Hansen er nomineret til RF Heroes 2018, fordi han bl.a. som RF frivillig greb opgaven med at stå i spidsen for at bygge en ny festival togstation.

Lasse B. Hansen er indstillet af Jan Bechmann, der begrunder nomineringen sådant her: 

I forbindelse med at vi i festivalens salg- og partnerdivisionen fik det store projekt med at bygge en ny station ved trinbrættet, havde vi brug for én til at styre de praktiske ting omkring opbygningen. Jeg tog kort kontakt til Lasse B. Hansen, som jeg kender fra tidligere, idet han måske ved siden af sine opgaver omkring etablering af forskellige områder ved festivalens indgange kunne være behjælpelig med projektet.

Inden vi fik set os om, havde Lasse af egen drift taget initiativ til at få projektet igangsat, havde lavet aftaler med el-gruppe og vvs samt fået tingene tegnet på kortet, og aldrig har et byggeprojekt efterfølgende kørt så gnidningsløst som dette.

At Lasse så samtidig, da en af mine ansvarspersoner blev sygemeldt, også lige tilbød at tage nogle af hans opgaver selv om det heller ikke ligger inden for hans normale arbejdsområde gør ham jo ikke til en mindre helt.

Jeg ved, at Lasse, som jeg har kendt i mange år, altid arbejder struktureret med tingene og møder gerne op midt på dagen, hvis det er nødvendigt for at tingene kan lykkedes. Han er en af dem vi skulle have mange flere af.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Scaryhouse i Tivoli

playPermanent uhygge i Tivoli: Vil skræmme gæster i stor, mørk kælder

Klovn

Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere