RF Heroes – Camp Amish spreder orange feeling (4:10)

01:26

Camp Amish er nomineret til RF Heroes 2018. Nominer din egen festivalhelt, der gør noget ekstraordinært for fællesskabet på Roskilde. På Instagram: #RFHeroes, Snatchat: roskildefest eller rfheroes@roskilde-festival.dk

Medlemmerne af Camp Amish har gjort det til et mål at sprede og handle efter the orange feeling. Det gør de også i de 357 dage om året, hvor der ikke er festival.

Camp Amish er nomineret af Roskilde Festival, der motiverer indstillingen sådant her:

Denne camp har gjort det til en slags raison d'être at være kustoder for the orange feeling. De tager følelsen med ud uden for festivalen.

Helt i starten lavede de et cykelværksted hvor alle kunne få lavet deres cykel. Siden lavede de lejren om til en velgørenhedsforening, som bl.as. har lavet velkomstfest for flygtninge i Forum, julefest til asylbørn i Randers med gaver, livebands m.m., folkekøkken på herberg.

De har også stiftet en fodboldklub for flygtningebørn. På festivalen har de kørt projekt 'red en lejr'. De samlede rullegræs, pavillon, telte og soverposer og lidt spiritus og gav til den mest sammenfaldne lejr.