Politiet nedsætter task force i jagten på børnelokker

De mange anmeldelser om en børnelokker i Roskilde og omegn får nu Midt- og Vestsjællands Politi til at danne en task force, der skal få fanget manden.

Alt fra muligheden for at se på hundehvalpe til gratis pokemonkort og og slik er blevet tilbudt til flere børn i Roskilde-området af en ukendt mand - men nu skal det for alvor stoppe. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Manden eller mændene formodes at være børnelokkere, men er fortsat på fri fod - til trods for, at episoderne har stået på i de seneste tre måneder.

- Det er jo unaturligt, at vi får så mange henvendelser. Vi har nu sat ekstra efterforskere på til at kulegrave alle sagerne for at se, om vi kan finde nålen i høstakken, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Roskilde.

Senest sidste fredag blev en 9-årig dreng antastet i skolegården på Jyllinge Skole. Drengen blev taget i armen, men fik vristet sig løs og søgte tilflugt inde på skolen, hvor han fik hjælp - men manden slap væk.

quote Det er jo unaturligt, at vi får så mange henvendelser. Vi har nu sat ekstra efterforskere på til at kulegrave alle sagerne for at se, om vi kan finde nålen i høstakken,

Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi

Også i Gundsømagle, Ågerup, Roskilde, Hvalsø, Kirke Hyllinge og Ejby ved Køge har der været meldinger om mænd, der har opført sig mistænkeligt over for børn og tilbudt dem blandt andet krammere og mad.

-Hvis der er noget i de her sager, som vi kan konkludere noget ud fra, og som kan lede til et gennembrud i sagen, så er det det vi er på jagt efter. Det er det, vi skal have kulegravet i den nye taskforce, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

De mange episoder har blandt andet fået Jyllinge Skole, Baunehøjskolen, Margretheskolen og Lindebjergskolen i Roskilde til at indsætte gårdvagter, så længe episoderne med en børnelokker fortsætter i området.

Politiet er fortsat uden gerningsmand i sagen, men løsladte tilbage i slutningen af januar en mistænkt mand, der var blevet varetægtsfængslet nogle par dage inden. Men nu bliver jagten på en gerningsmand igen intensiveret med den nyoprettede task force.

På mandag vil poltitiet i samarbejde med Roskilde Kommune afholde et borgermøde om sagen, hvor alle er velkomne. Borgermødet vil foregå på Jyllinge Skole kl. 17.00.

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere