Politiet i Roskilde mangler hjælp: Har du set de her to mænd?

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu oplysninger i flere voldssager begået i Roskilde den samme aften. Politiet mistænker to mænd på cykler.

I Roskilde efterlyser Midt - og Vestsjællands Politi to mænd, som ad flere omgange er mistænkt for at have udøvet vold på gaden. 

Første gang de to mænd gik til handling, var d. 6. november kl. 19.28 ved Stationscentret. Her mistænkes de for overfald på en 17-årig mand. Offeret gik kort før episoden sammen med en ven ad stien forbi politististationen og arresten i retning mod Jernbanegade. 

Her mødte de to fremmede mænd på cykler, som fulgte efter dem og råbte ad dem.  Den 17-årige og vennen blev bange og løb hen til Stationscentret. Her gik vennen en tur i kiosken, imens offeret ventede udenfor, hvor de to fremmede mænd på cykler igen dukkede op og udøvede vold imod den 17-årige, lyder udtalen fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

To episoder på samme aften

Senere samme aften var de to mænd formentlig på spil igen i Roskildes gader. Her fik politiet en anmeldelse om vold mod en 27-årig kvinde. Hun blev overfaldet på Eriksvej af to fremmede mænd, der inden overfaldet spurgte efter jointpapir.

Ifølge politiet afslog den 27-årig kvinde og sagde, at hun ikke havde det på sig, da det var ulovligt. Herefter tog den ene af mændene ifølge politiet fat i kvinden og nikkede hende en skalle, så hun faldt ned på jorden. Da den 27-årige kvinde lå på jorden fik hun hældt vin over sig, skriver politiet i en pressemeddelelse. 

Midt- og Vestsjællands Politi har efterforsket sagerne og har nu fundet frem til, at der er en sammenhæng i de to sager. Derfor efterlyser de nu de to mistænkte offentligt.

Hvis du har oplysninger i sagen kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politis lokale efterforskning i Roskilde på telefonnummer 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på telefonnummer 114. 

Beskrivelse af de to mistænkte 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere