Politiet efterlyser 42-årige Jimmi

42-årig mand er meldt savnet. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham.

Jimmi Steffen Lillelund efterlyses nu af politiet. Foto: Politifoto

En 42-årig mand fra Gundsømagle nord for Roskilde er forsvundet som dug for solen, og det får nu Midt- og Vestsjællands Politi til at efterlyse manden.

Jimmi Steffen Lillelund er sidst set torsdag den 30. april omkring klokken 15.00, hvor han ville køre fra sit opholdssted i Gundsømagle til Haveforeningen Ishøjgård i Ishøj.

Politiet har foretaget undersøgelser ved den savnedes opholdssted i Gundsømagle for at finde spor efter, hvor han måtte befinde sig. Men nu beder politiet offentligheden om hjælp.

Bil fundet ved haveforening

Jimmi Steffen Lillelunds bil blev fundet ved Haveforeningen Ishøjgård, hvori der lå personlige effekter, og politiet er i gang med en eftersøgning i de områder, hvor han kunne færdes.

Læs også To mænd efterlyses for drabsforsøg i Jylland - befinder sig muligvis i Ishøj

Jimmi Steffen Lillelund beskrives som dansk af udseende, 42 år, 177 centimeter høj, almindelig kropsbygning og hvid hudfarve.

Han har kort, brunt hår, er lidt robust og har tatoveringer. Han har blågrønne øjne, vejer 85 kilo, taler dansk og er iført cowboybukser og kondisko.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jimmi Steffen Lillelund efterlyses nu af politiet. Foto: Politifoto

Politiet har valgt at offentliggøre et foto af Jimmi Steffen Lillelund, så offentligheden kan hjælpe med at finde ham.

Oplysninger om den savnede mand bedes rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonfon 46 35 14 48 eller 114.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik