Politiet advarer mod udenlandske håndværkere

Onsdag tilbød en udenlandsk håndværker at rense fliser hos en kvinde i Roskilde. Men han stak af, da hun ville have oplysninger om hans firma.

Hvis en udenlandsk mand ringer på hos dig, og tilbyder dig at han vil rense dine fliser i indkørslen, så skal du tænke dig godt om.

Umiddelbart kan det måske virke fristende med billig arbejdskraft og en hjælpende hånd til husholdningen, men der stikker ofte meget andet under, advarer politiet.

- Ofte så er de her ikke på lovlig vis, og vi har set mange gange før, at arbejdet ikke ender ud med det, som var aftalt, og at de måske ikke engang laver arbejdet færdigt. Derfor advarer vi mod, at man tager imod den slags tilbud, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt - og Vestsjællands Politi.

Det skete så sent som onsdag, hvor en kvinde klokken 16.30 blev kontaktet på Dagliljevej i Roskilde af en irsk mand som tilbød at rense kvindens fliser. Han nævnte en pris, og da kvinden bad om at se yderligere dokumentation omkring mandens firma, så kørte han fra stedet, hvorfor arbejdet ikke blev til noget.

Ifølge politiet er det nærmest en tradition, at personer fra blandt andet Irland opsøger boligejere og vil udføre forskelligt arbejde, og det hænder i politikredse landet over.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere