Ny stor musikfest mangler kommunens tilladelse

Arrangørerne af en ny stor musikfest i Rådhushaven har sat 20.000 billetter til salg inden kommunen overhovedet har givet grønt lys.

Dizzy Mizz Lizzy, Sort Sol, Medina, Mads Langer, Page Four og Kato.

 Det er topnavnene, som arrangørerne af Roskildes nys musikfest "Rock i Haven" har allieret sig med til en stor musifest i Rådmandshaven d.19. maj 2018.

 Og selvom de 20.000 billetter til musikfesten allerede er sat til salg risikerer den at måtte flytte et andet sted hen.

 I følge Dagbladet Roskilde er det langtfra sikkert, at kommunen giver godkendelse, når Kultur- og idrætsudvalget skal behandle ansøgningen på onsdag:

 - Det lyder meget fascinerende med en stor koncert i Rådmandshaven, men jeg vil anbefale, at kultur- og idrætsudvalget siger nej. Som Rådmandshaven ser ud nu, mener jeg ikke, at det vil være et sted at holde så stor en koncert, siger Birgit Pedersen, der frygter, at der vil komme for mange naboklager, fordi der ikke er støjafskærmning, siger formanden for udvalget, Birgit Pedersen (SF), til avisen.

 Arrangørerne i Danske Koncerter & Events er dog fortsat optimistiske, og lover under omstændigheder, at der kommer en ny musikfest i Roskilde i en eller anden form. Også hvis konceptet skal laves om:

 - Faktum er, at vi holder noget i Roskilde. Det kan vi være helt sikre på, siger direktør Casper Christensen til dagbladet Roskilde

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere