Nu ruller Roskildes mobile turistkontor

VisitRoskilde vil møde turisterne på gadeplan sommeren over.

Turister i Roskilde kan resten af sommeren få hjælp og vejledning om, hvad de skal lave i området, og de behøver end ikke opsøge det lokale turistkontor.

For VisitRoskilde har sendt et mobilt turistkontor på gaden i form af en Christianiacykel - og dermed kommer turistkontoret til turisterne - og ikke omvendt.

Cyklen fungerer, skriver VisitRoskilde i en pressemeddelelse, som et pop-up turistkontor, der medbringer de væsentligste brochurer fra området og information om de aktiviteter, man kan deltage i og opleve i Roskilde-området.

- Med det mobile turistkontor ønsker vi at møde turisterne, hvor de er, og samtidig give dem gode råd til oplevelser i byen, som gør, at de forhåbentlig bliver her længere.

- Mange turister kommer primært for at opleve verdensarv i Roskilde Domkirke og vikingehistorie på Vikingeskibsmuseet, men Roskilde har mange andre attraktioner og tilbud, som turisterne ikke nødvendigvis er opmærksomme på, siger Gitte Nielsen, som er kommunikationsansvarlig og projektleder i VisitRoskilde, og tilføjer:

- Hvis vi er til stede og giver information på det rigtige tidspunkt, tror jeg, at vi kan få turister til at blive længere i byen. Dette gælder for eksempel på torsdage, hvor der både er veteranbilstræf på havnen og gratis sommerkoncerter i domkirken.

Det rullende turistfremstød er allerede på gaden og vil resten af sommeren kunne opleves i områderne ved stationen,  i bymidten og på havnen.

Domkirken er en af Roskildes helt store attraktioner. Men byen har andet at byde på, og det kan turisterne høre om i det mobile turistkontor.
Domkirken er en af Roskildes helt store attraktioner. Men byen har andet at byde på, og det kan turisterne høre om i det mobile turistkontor.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tour de france ruten

playRuten skal nærstuderes: Tour de France-arrangør besøger København og Roskilde

parkbyen rødovre

Byråd baner vejen for nyt boligkvarter i Rødovre

20200702-092517-A-1920x1369we

Priser på op til 10 millioner kroner: Forældrekøb boomer i København

parkering p-plads parkeringsplads

Røde partier vil begrænse biler i København – men har netop stemt for 167 nye p-pladser

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere