Næsten ni ud af ti har beholdt billetten fra aflyst Roskilde Festival

85 procent af billetkøberne til årets aflyste Roskilde Festival har valgt at overføre billetten til næste års af slagsen i stedet for at få den refunderet.

Roskilde Festival har ultraloyale kunder.

For selvom titusindvis af festivalgængere må leve uden Orange Feeling denne sommer, så har aflysningen af den store musikfestival ikke fået ret mange af dem til at kræve pengene tilbage.

I stedet har langt størstedelen – 85 procent for at være nøjagtig – valgt at beholde partoutbilletten, som de så i stedet kan indløse ved Roskilde Festival 2021, som forhåbentlig ikke bliver aflyst.

Det oplyser Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

- Vi er meget taknemmelige for, at så mange har valgt overføre deres billet til næste års Roskilde Festival. Det betyder alverden for os at mærke den store opbakning fra vores deltagere, siger Christina Bilde, talskvinde for Roskilde Festival.

Rift om de resterende billetter til næste års festival

Frem til fredag i sidste uge var det muligt at få refunderet sin billet. Det var der altså kun 15 procent af køberne, som valgte af gjorde. De kan nu se frem til at få pengene overført i morgen, tirsdag.

Men for de næsten ni ud af ti, som har valgt at beholde billetten, kan de i fællesskab bryste sig af at have været medvirkende til, at festivalen kan gå en fremtid i møde, som tegner lysere end ventet.

- Konkret skaber opbakningen fundamentet for, at vi kan fortsætte arbejdet med at forberede den 50. udgave af Roskilde Festival i 2021. Vi glæder os til igen at kunne støtte initiativer, der arbejder for en positiv udvikling for børn og unge, siger Christina Bilde.

Samtidig betyder den store tilslutning til næste års festival, at der i sagens natur allerede er tæt på udsolgt til det udskudte jubilæumsår.

De resterende billetter bliver sat til salg tirsdag den 12. maj, og mange af dem ventes at ryge til de mange personer, der allerede nu har skrevet sig på festivalens ventelister.

Den 50. udgave af Roskilde Festival finder sted fra 26. juni til 3. juli 2021.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Cirkrusrevyen 2021 første prøvedag

playMasser af smil og latter: Cirkusrevyen holdt første prøvedag

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere