Ligsyn giver ingen forklaring på festivaldeltagers død

En 20-årig kvindes død i nat er fortsat et mysterium for politiet.

Siden den 20-årige kvinde i nat mistede livet, har politiet arbejdet på at finde frem til dødsårsagen. Kvinden fik vejrtrækningsproblemer, mens hun lå og sov i sit telt med en veninde. Veninden ydede førstehjælp og kvinden blev straks kørt på hospitalet, hvor hun døde.

Læs også: 20-årig kvinde død på Roskilde Festival

Nu er den 20-årige kvindes lig blevet synet, men årsagen til hendes pludselige død er fortsat ukendt. 

- Ligsynet bragte ikke dødsårsagen nærmere. Der er foretaget kriminaltekniske undersøger i det telt, hvor kvinden sov, lyder det fra Midst- og Vestsjællands Politii en pressemeddelelse. 

Læs også: Politiet efter dødsfald: Unge kvinder skal ringe hjem

Samtidig med de kriminaltekniske undersøgelser foretager politiet afhøringer i og omkring kvindens lejr i håb om at komme nærmere, hvad der kostede hende livet i nat. Men når ligsynet ikke afslører noget, så kan der gå længere tid, inden svaret kommer for sagen. 

  - Den 20-årige vil blive obduceret, men vi forventer ikke, at dagen i dag vil bringe mere lys over sagen, før obduktionen har fundet sted, skriver politiet.

Læs også: Fem voldtægter anmeldt på Roskilde Festival​

Politiet mener ikke, der ligger en forbrydelse bag den 20-åriges død. De mener, der er tale om et enkeltstående tilfælde således at andre festivalgængere ikke er i fare. De opfordrer dog alle kvinder omkring de 20 til at kontakte deres pårørende og give besked om, at de er ok. 

Den 20-årige kvindes pårørende er underrettet og hendes lejrkammerater og venner på festivalen har fået tilbud om at tale med socialarbejdere og psykologer. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik