Lige inden OL: Michael Maze indstiller karrieren

Bordtennisspiller Michael Maze havde håbet på at deltage i sit femte OL i Rio til sommer, men nu tvinger skader ham til at indstille karrieren.

Han drømte om flere kampe for Danmark, men fremover må Michael Maze nøjes med at stille op for sin lokale klub Roskilde Bordtennis. 

Den 34-årige bordtennisspiller har truffet beslutningen om at stoppe få måneder før OL i Rio.  Det er ikke med sin gode vilje, men skader tvinger ham til det, lyder det fra hovedpersonen selv.

- Jeg må nok erkende, at min fysik ikke kan holde til mine ambitioner. Jeg havde virkelig håbet, at jeg kunne have fået endnu et OL med, men jeg har måttet erkende, at min krop ikke kan holde til den træning, det kræver, siger Michael Maze til Ritzau.  

Det er blandt andet mange operationer, der ikke længere gør det muligt for bordtennisspilleren at træne på fuld kraft. Men selvom det ikke bliver til en femte OL-deltagelse, så lægger Michael Maze ikke bordtennisbattet på hylden. Han vil nemlig forsætte med at stille op for sin lokale klub Roskilde Bordtennis. 

 

Michael Maze indstiller karrieren med blandt andet disse resultater i bagagen:

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere