Kvindes barn stjålet: - Politiet siger, der intet skete

En kvinde fik stjålet sin baby i Viby Sjælland. Nu mener hun, at politiet ikke tager hendes sag alvorligt.

En kvinde havde stillet sin barnevogn med sit barn i foran en lokal butik i Viby Sjælland den 5. oktober. Men pludselig var barnet væk. 

quote Politiet siger, at jeg kun får besked om gerningsmanden, hvis sagen havner i retten. Det er meget frustrerende. Jeg føler mig utryg og tør slet ikke stille mit barn fra mig.

Anonym kvinde fra Viby Sjælland, hvis barn blev forsøgt kidnappet den 5. oktober.

Barnevognen blev taget af to mænd, der tog den med hen til busstationen i Viby. 

Roskilde Avis har talt med kvinden, der ønsker at være anonym, fordi hun føler sig utryg. 

Kvinden var efter den forsøgte kidnapning  i kontakt med politiet, men hun er slet ikke tilfreds med Midt- og Vestsjællands Politis indsats. 

- Politiet siger, at jeg kun får besked om gerningsmanden, hvis sagen havner i retten. Det er meget frustrerende. Jeg føler mig utryg og tør slet ikke stille mit barn fra mig, siger kvinden.

- Politiet siger, at der ikke skete noget. Men det gjorde der. Mit barn blev bortført, siger hun. 

Politiet: - Vi må tale med hende en gang til

Hos Midt- og Vestsjællands Politi er man i gang med efterforskningen af sagen. Man har blandt andet sikret DNA fra barnevognen, og man er ved at indhente videoovervågning fra stationen og lokale butikker.

quote Der er noget, hun åbenbart har fået galt i halsen - og det kan lige så godt være vores skyld, som det kan være hendes skyld.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet mener, at kvindens kritik af deres arbejde skyldes en misforståelse. 

- Det kan godt være, at det ikke er blevet kommunikeret godt ud. For vi har gjort rigtig meget. Alt tyder på, at vi nok skal have en snak med hende. Der er noget, hun åbenbart har fået galt i halsen - og det kan lige så godt være vores skyld, som det kan være hendes skyld, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi, siger han og fortsætter: 

- Hvis et barn var for forsvundet den dag, så havde sagen været helt anderledes. Heldigvis endte det, som det gjorde. Det er ikke alt, der bliver efterforsket i samme minut, det sker, siger han.