Kvinde død efter uheldig påkørsel i indkørsel

En 76-årige kvinde fra Østrup Holme i Roskilde Kommune afgik tirsdag aften ved døden, efter et færdselsuheld i en privat indkørsel.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Tirsdag eftermiddag rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, der var sket i en indkørsel på en privat adresse i Østrup Holme i Roskilde Kommune.

En 81-årig mand bakkede med sin personbil ud ad indkørslen, mens hans hustru gik ved siden af bilen, indtil der var plads nok til, at hun kunne åbne døren og sætte sig ind i bilen.

Læs også Video viste 113 farlige situationer på 24 timer - nu fikses rundkørsel

Da manden var bakket helt ud, kørte han lidt fremad igen, men ramte med meget lav hastighed uheldigvis sin kone, så hun faldt omkuld.

Kvinden var ved bevidsthed og var ikke blevet kørt over, men formentlig ramt på kroppen, idet hun ved indbringelsen til skadestuen blev tilset på grund af smerter i ribbene.

Registreret som et mindre uheld

Ifølge døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi, blev uheldet registreret og anset for at være et mindre alvorligt uheld.

Senere på aftenen klokken 19.38 fik Midt- og Vestsjællands Politi imidlertid besked om, at den 76-årige kvinde var afgået ved døden, efter at hun i mellemtiden var blevet overflyttet til Rigshospitalets traumeafdeling.

Læs også Ingen vidste, Benny var død før bedemands opråb – i dag blev der sagt farvel

Da uheldet endte noget mere alvorligt, end først forventet, skal politiet med assistance fra en bilinspektør nu foretage yderligere undersøgelse af bilen, ligesom politiet sammen med en overlæge skal undersøge den 76-årige nærmere for at få klarlagt både hændelsesforløbet og de livstruende skader, som hun tilsyneladende pådrog sig som følge af uheldet.

De pårørende er underrettet om dødsfaldet, oplyser politet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik