Knivstikkeri i Roskilde: To mænd kom op at toppes

Natten til lørdag er en ung mand blevet stukket med kniv i Roskilde.

Foto: Brian Bergmann - Scanpix

Så er den gal igen. 

Knive hører ikke umiddelbart hjemme i nattelivet, men alligevel er våbnet øjensynligt en del af festuniformen visse steder. 

Læs også Et år efter drabet på 17-årige Mads: Tavsheden er det værste

Natten til lørdag blev en ung mand i hvert fald stukket med en kniv i Roskilde, da han blev uvenner med en person, han var til fest med på Ladestræde i det centrale Roskilde. 

- De kommer så voldsomt op at toppen, at den ene langer ud efter den anden med en kniv. vi kører sagen som en voldssag, og vi ved, hvem vi er på udkig efter, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau. 

Ambulancen ankommer og tilser den sårede på stedet, men han slipper billigt. 

- De tager ham ikke med, så det har heldigvis ikke været meget alvorligt, fortæller vagtchef Michael Sehsted til TV 2 Lorry. 

Gerningsmanden er på fri fod, men politiet regner med at bringe ham ind i løbet af dagen. 

- Vi har søgt på bopælne, og vi kender ham, så vi har sat en eftersøgning i gang. Vi skal nok få fat på ham, siger vagtchefen. 

Han understreger, at Midt- og Vestsjællands politi heldigvis er rimeligt forskånede for knivstikkeri og vold i denne alvorlige ende. 

- Gernigsmanden bliver sigtet for vold, men det kommer lidt an på omstændighederne. Vi mangler en forklaring fra forudrettede, så strafferammen kan være alt mellem et halvt og fire år. Mere kan jeg ikke sige. 

Læs også Mand anholdt for knivstik på Nørrebro Station

Aftenenes knivoverfald sker tæt på årsdagen for sidste års knivdrab på den 17-årige Mads Skjoldsøge fra Handelsskolen København Nord i Hillerød. 

TV 2 Lorry bragte igår en indslag med de efterladte, som du kan se i klippet herunder.

23:08

Nyhedsudsendelse, 19.30 - 28. oktober 2016

Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik