John går efter vinder-laksen og den kvarte million

John Jensen fra Jyllinge er blandt favoritterne til at vinde Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence, Trolling Master Bornholm. Følg med på Lorry+.

I dag gik starten for Trolling Master Bornholm og en af dem, der stævnede ud var skipper for Team SåHugDog John Jensen fra Jyllinge. Sidste år var han på scenen som vinder af dagens største fisk. Sammen med makkeren Rasmus Almbjørn går han i år efter hovedpræmien:

- Der går vi efter at blive bedste båd, det er planen. Ved at fange flest fisk og størst fisk. Det skulle vi gerne kunne prøve jo. 

Det er fjerde år makkerparret er med ved Trolling Master Bornholm og bed begge på lystfiskeri, da de var små drenge:  

- Jeg startede med at fiske lidt fra kysten og i søerrne, og så da jeg var omkring 15-16 år gammel fik jeg min egen båd, og så sejlede jeg lidt rundt i Roskilde Fjord, og så den ene af gangene fik jeg en rigtig pæn ørred. Og så er det bare vokset siden der, fortæller John Jensen.

På samme måde startede det for makkeren Rasmus Almbjørn:

- Det er jo starte med en stang i en å, for mange år siden. 

Her kan du se den vilde start på året Trolling Master Bornholm. 

Trolling er en fiskemetode, hvor man trækker agn gennem vandet efter en båd. Metoden bruges især til at fange laks og ørreder. Og ved Trolling Master Bornholm gælder det om at fange Østersøens største laks og få del i en præmiesum på næsten en kvart million kroner.

Konkurrencen finder sted fra onsdag til lørdag i denne uge, og hver aften kan du se, hvordan det er gået John Jensen og Rasmus Almbjørn og de mange andre lystfiskere fra hovedstadsområdet.

Her kan du møde årets trollingfiskere inden konkurrencestart. 

Det kan du, når vært Peter Tanev byder velkommen indenfor i værftshallen på Tejn Havn, hvor indvejningen af dagens fangst finder sted i en times direkte udsendelse, hvor det er ofte få gram der skiller vinder fra taber. Se med kl. 19.55 efter 19.30-nyhederne onsdag, torsdag, fredag og lørdag på TV2 Lorrys egen TV-kanal, Lorry+ og på tv2lorry.dk.     

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere