Hvilken Roskilde-video er bedst - stem og bestem!

TV 2 Lorry hylder de frivillige - de hjælpsomme og alle heltene på Roskilde festival. Den bedste video vinder festivalbilletter

Der er helte. Frivillige - hjælpsomme. Tusinder af mennesker som sikrer, at kæmpeforetagendet Roskilde Festival hvert år er noget helt særligt. Dem hylder vi i år.

Sammen med Roskilde Festival og Tuborgfondet afvikler vi kampagnen #RFHero, som handler om at hylde alle de mennesker, der gør festivaloplevelsen til noget særligt. TV 2 Lorry har i år en stor redaktion på plads til festivalen, og så har vi seks kampagnemedarbejdere, som i vores lille elektriske kampagnekøretøj drager rundt i festivalområdet. Her får de festivalgæsterne til at producere videoer om festivalens helte, som de uploader til os.

Og den, der producerer den bedste video, løber med to billetter til næste års festival. Her kan DU hjælpe. For her på siden viser vi de mange festivalvideoer - og hver dag nominerer vi fire, som man kan stemme på. Vinderen går videre til finalen, og til sidst udpeger brugerne her på hjemmesiden den endelige vinder - som løber med de to billetter.

Se videoerne - deltag i afstemningen - lige her.

Videoerne viser de frivillige - men også dem, der gør festivalen ekstra sjov, ekstra festlig og som inviterer andre med ind i løjerne. Husk at du kan stemme - og bestemme. Måske er det en, du kender, der vinder - og måske er det dig, der bliver inviteret med, når vinderen skal bruge sine to festivalbilletter næste år. God fornøjelse.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere