Hvilken Roskilde-video er bedst - stem og bestem!

TV 2 Lorry hylder de frivillige - de hjælpsomme og alle heltene på Roskilde festival. Den bedste video vinder festivalbilletter

TV 2 Lorrys kampagnebil på Roskilde Festival - vi jagter festivalens helte. #RFHero

Der er helte. Frivillige - hjælpsomme. Tusinder af mennesker som sikrer, at kæmpeforetagendet Roskilde Festival hvert år er noget helt særligt. Dem hylder vi i år.

Sammen med Roskilde Festival og Tuborgfondet afvikler vi kampagnen #RFHero, som handler om at hylde alle de mennesker, der gør festivaloplevelsen til noget særligt. TV 2 Lorry har i år en stor redaktion på plads til festivalen, og så har vi seks kampagnemedarbejdere, som i vores lille elektriske kampagnekøretøj drager rundt i festivalområdet. Her får de festivalgæsterne til at producere videoer om festivalens helte, som de uploader til os.

Og den, der producerer den bedste video, løber med to billetter til næste års festival. Her kan DU hjælpe. For her på siden viser vi de mange festivalvideoer - og hver dag nominerer vi fire, som man kan stemme på. Vinderen går videre til finalen, og til sidst udpeger brugerne her på hjemmesiden den endelige vinder - som løber med de to billetter.

Se videoerne - deltag i afstemningen - lige her.

Videoerne viser de frivillige - men også dem, der gør festivalen ekstra sjov, ekstra festlig og som inviterer andre med ind i løjerne. Husk at du kan stemme - og bestemme. Måske er det en, du kender, der vinder - og måske er det dig, der bliver inviteret med, når vinderen skal bruge sine to festivalbilletter næste år. God fornøjelse.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?