Hvem er denne mand, som stjal to dyre ure fra urmager?

Mand stjal ure til en værdi af 44.000 kroner i Roskilde. Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at få identificeret manden.

Her ses et overvågningfoto af den efterlyste mand. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, som fredag den 18. maj 2018 klokken cirka 14.35 stjal to dyre ure af mærket Oris fra urmageren, Skomagergade 10, 4000 Roskilde.

Mens ekspedienten var ude i baglokalet for at hente et ur til en ventende kunde i butikken, lykkedes det manden at stjæle et herreur med armlænke i titanium ved at række ind i en udstillingsmontre.

Efter et kort ophold uden for butikken kom manden ind igen og stjal endnu et herreur med stållænke fra en montre.

Læs også Mænd frifindes for smykkekup – Men får 12 år for narko

Samlet udslagspris på 44.000 kroner

Begge ure var af mærket Oris og har en samlet udsalgspris på cirka 44.000 kr. Den ventende kunde i butikken havde under begge tyverier tilfældigt stået med ryggen til og derfor ikke set noget, inden manden forsvandt ad Skomagergade i ukendt retning.

Den mistænkte mand beskrives som:

Mand, dansk af udseende, 30-50 år, 180-190 cm høj, almindelig af bygning, rødt hår, der var 1-2 mm langt, og hvor hårgrænsen var langt tilbage og med lille en centimeter langt ar i baghovedet.

Iført sort Ellesse jakke med tværgående lys stribe på bryst og ryg, lyst Ellesse tekst på højre bryst og orange/rødt Ellesse logo på venstre bryst, lyse lynlåse i midten øverst, blå cowboybukser og sorte sko, medbringende sort Kaufmann stof/lærredspose.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi 

Tyveriet af de to ure blev først opdaget nogle timer senere, da forretningsindehaveren skulle anbringe de udstillede ure et sikkert sted ved lukketid.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi, Lokal Efterforskning i Roskilde, på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Her ses et overvågningfoto af den efterlyste mand. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik