Hotel Prindsen lukket og slukket

Der er ikke fundet en ny køber til det konkursramte Hotel Prindsen i Roskilde.

Det er ikke længere muligt at overnatte på Hotel Prindsen i Algade i Roskilde. Driften er indstillet, hotellet er lukket, og medarbejderne er sendt hjem.

Det er konsekvensen af, at det ikke er lykkedes advokatfirmaet Bruun og Hjejle at finde en ny køber til det historiske hotel, efter at driftsselskabet bag hotellet tirsdag blev taget under konkursbehandling.

- Vi ville ikke smide folk ud af hotellet, så vi besluttede, at vi uanset hvad ville holde hotellet åbent i 48 timer. Det passede med, at vi kunne få orienteret alle hotellets gæster, siger kurator Henrik Selchau Poulsen fra Bruun og Hjejle til TV 2 Lorry.

- Jeg har i dag talt med flere, der havde reserveret værelser på hotellet, og de er alle nødt til at finde noget andet. Der er stort ingen forudbetalinger, men det er synd for de mennesker alligevel, fortsætter kuratoren.

Hotellets medarbejdere er sendt hjem, men de er ikke fritstillet eller opsagt.

Det er ejendomsselskabet Nordicom, der ejer bygningen, hvor Hotel Prindsen er beliggende, og Nordicom skal nu selv på jagt efter en ny lejer.

'Bygningen er skræddersyet til at drive hotel, og mon ikke det ender med, at der igen kommer hotel der. Men det genåbner tidligst på det tidspunkt, hvor det lykkedes Nordicom at finde en ny lejer, der vil starte driften op igen. Det kan tage alt fra en uge til flere måneder, siger kurator Henrik Selchau Poulsen til TV 2 Lorry.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

billeder genbrug (0-00-05-19)

playGenbrugelig madkasse til takeaway skal være med til at redde miljøet

Til salg

Boligpriserne er eksploderet, og det er dårligt nyt for én gruppe

Reklameskilte DBA

Reklame-entusiasten Jens Ove købte skilt for 500 kr. - nu er det vurderet til 75.000 kr.

Casper Christensens pragtvilla i Hornbæk

Casper Christensen sætter pragtvilla til salg efter et år

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere