Gennembrud i brutal drabssag ved Roskilde: 25-årig anholdt

En 25-årig mand blev fredag eftermiddag anholdt og mistænkt for overfaldet på en 31-årig mand fra Gundsømagle ved Roskilde, som døde af sine kvæstelser.

Foto: Local Eyes

  • 19. sep 2020 kl. 12:48 OPDATERING: Midt- og Vestsjællands Anklagere fortæller på Twitter, at den 25-årige mand er blevet varetægtsfængslet frem til 15. oktober sigtet for drab. Manden nægter sig skyldig.

Torsdag aften omkring klokken 22.46 blev en bare 31-årig mand fundet stærkt kvæstet tæt på sin bopæl på Stousstræde i Gundsømagle ved Roskilde.

Manden havde været udsat for et voldeligt overfald, og trods hurtig førstehjælp afgik den 31-årige kort efter ved døden.

Siden har sagen været efterforsket intensivt, og fredag eftermiddag anholdt Midt- og Vestsjællands Politi en 25-årig mand fra Slagelse, som er blevet sigtet for drabet.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse lørdag.

Læs også Yngre mand er stukket ihjel på gaden i Gundsømagle

Den 25-årige vil lørdag formiddag kl. 10.30 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil begære dørlukning under retsmødet, hvorfor det ikke er muligt at komme med yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

  Foto: Local Eyes

Søger fortsat vidner

Politiet søger fortsat vidner i sagen.

Borgere som har set noget i forbindelse med det voldelige overfald på Stousstræde i Gundsømagle torsdag aften, eller som i øvrigt sidder inde med oplysninger i sagen bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi direkte på tlf. 46351448 eller tlf. 114.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik