Gennembrud i brutal drabssag ved Roskilde: 25-årig anholdt

En 25-årig mand blev fredag eftermiddag anholdt og mistænkt for overfaldet på en 31-årig mand fra Gundsømagle ved Roskilde, som døde af sine kvæstelser.

Clock19. sep 2020, kl. 10:48
OPDATERING: Midt- og Vestsjællands Anklagere fortæller på Twitter, at den 25-årige mand er blevet varetægtsfængslet frem til 15. oktober sigtet for drab. Manden nægter sig skyldig.

Torsdag aften omkring klokken 22.46 blev en bare 31-årig mand fundet stærkt kvæstet tæt på sin bopæl på Stousstræde i Gundsømagle ved Roskilde.

Manden havde været udsat for et voldeligt overfald, og trods hurtig førstehjælp afgik den 31-årige kort efter ved døden.

Siden har sagen været efterforsket intensivt, og fredag eftermiddag anholdt Midt- og Vestsjællands Politi en 25-årig mand fra Slagelse, som er blevet sigtet for drabet.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse lørdag.

Den 25-årige vil lørdag formiddag kl. 10.30 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil begære dørlukning under retsmødet, hvorfor det ikke er muligt at komme med yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

 
 
Foto: Local Eyes

Søger fortsat vidner

Politiet søger fortsat vidner i sagen.

Borgere som har set noget i forbindelse med det voldelige overfald på Stousstræde i Gundsømagle torsdag aften, eller som i øvrigt sidder inde med oplysninger i sagen bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi direkte på tlf. 46351448 eller tlf. 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i roskilde

Unge mænd dømt for bedrageri mod ældre borgere

TM 125cc. Årg. 2014.

17-årig fængslet i sag om stort tyveri af crossmaskiner fra ungdomsskole

diamant

Politiet søger ejere til stjålne smykker: Er det din diamantring?

IMG_4169

Vanvittig biljagt: Otte politibiler jagtede flugtbilist, der kørte 200 km/t

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere