Frisør blæste på coronalov – nu har han fået ørerne i maskinen

Ejer af frisørsalon kan se frem til en klækkelig bøde.

En frisørsalon fik torsdag eftermiddag uventet besøg.

Ved 14-tiden havde Midt- og Vestsjællands Politi fået et tip om, at salonen, der ligger i Jyllingecentret, holdt åbent og havde kunder i forretningen.

Landets frisører fik som bekendt lov til at genåbne den 20. april – på lige få fod med en række andre liberale erhverv – men genåbningen gælder ikke frisørsaloner i storcentre.

I sagen fra Jyllingecentret kunne politiet konstatere, at frisørsalonen havde åbent for kunder, idet en ansat var i færd med en klipning.

Eneste adgangsvej til frisørsalonen var gennem butikscentret, hvorfor politiet vurderede, at der forelå en overtrædelse af corona-lovgivningen.

Bøde på 10.000 kroner

Indehaveren – en 32-årig mand fra Rødovre – blev derfor sigtet for overtrædelse af corona-lovgivningen og kan nu i nærmeste fremtid se frem til at modtage en bøde på 10.000 kroner som afgørelse på sagen, fremgår det af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport.

På trods af bøden fik personalet i frisørsalonen dog lov til at færdiggøre klipning af kunden, men instruereret om at aflyse fremtidige kundebesøg og i øvrigt holde salonen lukket for kunder, så længe den aktuelle corona-lovgivning gælder.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere