Frisør blæste på coronalov – nu har han fået ørerne i maskinen

Ejer af frisørsalon kan se frem til en klækkelig bøde.

Frisørerhvervet fik lov til at genåbne den 20. april. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

En frisørsalon fik torsdag eftermiddag uventet besøg.

Ved 14-tiden havde Midt- og Vestsjællands Politi fået et tip om, at salonen, der ligger i Jyllingecentret, holdt åbent og havde kunder i forretningen.

Landets frisører fik som bekendt lov til at genåbne den 20. april – på lige få fod med en række andre liberale erhverv – men genåbningen gælder ikke frisørsaloner i storcentre.

Læs også Politiet vil skrue bissen på over for corona-overtrædelser

I sagen fra Jyllingecentret kunne politiet konstatere, at frisørsalonen havde åbent for kunder, idet en ansat var i færd med en klipning.

Eneste adgangsvej til frisørsalonen var gennem butikscentret, hvorfor politiet vurderede, at der forelå en overtrædelse af corona-lovgivningen.

Bøde på 10.000 kroner

Indehaveren – en 32-årig mand fra Rødovre – blev derfor sigtet for overtrædelse af corona-lovgivningen og kan nu i nærmeste fremtid se frem til at modtage en bøde på 10.000 kroner som afgørelse på sagen, fremgår det af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport.

Læs også Biltræf ved lufthavn endte med politi og corona-bøder

På trods af bøden fik personalet i frisørsalonen dog lov til at færdiggøre klipning af kunden, men instruereret om at aflyse fremtidige kundebesøg og i øvrigt holde salonen lukket for kunder, så længe den aktuelle corona-lovgivning gælder.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik