Fra X Factor til Orange Scene

Martin Hedegaards Saveus skal åbne Orange Scene på årets Roskilde Festival

Der er ikke langt fra en sejr i TV-programmet X Factor til den evige glemsel. Gang på gang har håbefulde unge menesker vundet konkurrencen i det populære TV-show - og gang på gang har seerne glemt dem få måneder senere. Men sådan er det ikke gået Martin Hedegaard, der vandt programmet som 15-årig. I år står han på scenen med sit band SAVEUS, når koncerterne på Rosklde Festivals Orange Scene indledes.

Og det er faktisk ikke første gang, Martin Hedegaard spiller på festivalen. I 2016 debuterede SAVEUS på festivalens vækstlagscene Countdown, og det er siden blevet til masser af positiv omtale  og velsælgende musik.

 

quote Jeg er meget beæret

Martin Hedegaard

-Jeg er meget beæret over, at Roskilde Festival har udpeget SAVEUS til at åbne Orange Scene. Roskilde er en festival, vi alle er kommet på flere år i streg, siden vi var gamle nok, og allerede da vi spillede på Countdown-scenen i 2016, var det en kæmpe drøm for os blot at komme på plakaten, siger Martin Hedegaard ifølge en pressemeddelelse fra Roskilde Festival.

ER I DER ROSKILDE?  De ord får den tidligere X Factor-vinder Martin Hedegaard  mulighed for at råbe, 4. juli, fra kanten af den ikoniske Orange Scene.
ER I DER ROSKILDE?  De ord får den tidligere X Factor-vinder Martin Hedegaard  mulighed for at råbe, 4. juli, fra kanten af den ikoniske Orange Scene.
Foto: TV 2 Lorry

Den 26-årige  musiker vandt første udgave af X Faktor tilbage i 2008. han er født og opvokset i Ørum i Jylland, men har siden 2013 boet i København.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere