Fra X Factor til Orange Scene

Martin Hedegaards Saveus skal åbne Orange Scene på årets Roskilde Festival

Martin Hedegaard har foretaget den lange rejse fra sejren i X Factor til nu at skulle stå på Roskilde Festivals Orange Scene. Foto: Ida Guldbæk Arentsen - Ritzau Scanpix

Der er ikke langt fra en sejr i TV-programmet X Factor til den evige glemsel. Gang på gang har håbefulde unge menesker vundet konkurrencen i det populære TV-show - og gang på gang har seerne glemt dem få måneder senere. Men sådan er det ikke gået Martin Hedegaard, der vandt programmet som 15-årig. I år står han på scenen med sit band SAVEUS, når koncerterne på Rosklde Festivals Orange Scene indledes.

Og det er faktisk ikke første gang, Martin Hedegaard spiller på festivalen. I 2016 debuterede SAVEUS på festivalens vækstlagscene Countdown, og det er siden blevet til masser af positiv omtale  og velsælgende musik.

 

Læs også Roskilde Festival føjer 26 nye navne til plakaten

Jeg er meget beæret

Martin Hedegaard

-Jeg er meget beæret over, at Roskilde Festival har udpeget SAVEUS til at åbne Orange Scene. Roskilde er en festival, vi alle er kommet på flere år i streg, siden vi var gamle nok, og allerede da vi spillede på Countdown-scenen i 2016, var det en kæmpe drøm for os blot at komme på plakaten, siger Martin Hedegaard ifølge en pressemeddelelse fra Roskilde Festival.

ER I DER ROSKILDE?  De ord får den tidligere X Factor-vinder Martin Hedegaard  mulighed for at råbe, 4. juli, fra kanten af den ikoniske Orange Scene. Foto: TV 2 Lorry

Den 26-årige  musiker vandt første udgave af X Faktor tilbage i 2008. han er født og opvokset i Ørum i Jylland, men har siden 2013 boet i København.

 

Læs også Pas på: Falske Roskilde Festival-billetter i omløb

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?