Flere gør grin med Roskilde-kritik: "Stakkels curlingbørn"

Roskilde Festival oplevede en mindre shitstorm fra vrede forældre efter en kaotisk åbning ifølge deres børn. Nu svarer flere ironisk forældrene igen.

quote Det har været umuligt at sove de sidste to nætter, da jeg konstant har skullet høre på grædende teenagepiger, der ikke kunne få plads i campingområde L.

Rasmus Pedersen Pazdecki, Festivalgæst

I går var Roskildes Facebookside fyldt med 1-stjernede anmeldelser fra vrede forældre, hvis børn i løbet af lørdagens åbning ikke kunne få den campingplads, de havde ønsket, og i flere timer måtte vente i regnvejr på at finde et nyt sted af slå deres lejr op.

I dag svarer flere festivalbrugere igen med sarkastiske svar til de vrede forældre og giver Roskilde Festival 5 stjerner i deres anmeldelser på festivalens officielle facebookside 'Roskilde Festival'.

- Det har været umuligt at sove de sidste to nætter, da jeg konstant har skullet høre på grædende teenagepiger, der ikke kunne få plads i campingområde L. Kan der eventuelt laves et område for folk, der ikke kan finde ud af noget som helst uden hjælp fra deres forældre?, skriver Rasmus Pedersen Pazdecki ironisk og giver festivalen 5 stjerner.

En anden, Tina Mørup Kehlet, skriver, at hun har to teenagere afsted på Roskilde Festival, men at hun stadig er en "minus bekymret forælder".

- Har ikke hørt et pip fra dem, hverken angående regnvejr eller nederen camp. Så jeg tænker, at alt er okay, eller at de er spritstive. Anyway - de finder sgu nok ud af det.

Andre vælger at køre den ironiske tilgang helt ud og fortsætter med at give Roskilde Festivalen 1 stjerne samtidig med deres anmeldelse:

- Hvor skal jeg klage, hvis jeg er en forurettet og krænket curlingforælder til et universitetsstuderende speltbarn på 25, der kun spiser økologiske grøntsager?, skriver Sune Stenum.

I skrivende stund har Roskilde Festival i alt fået lidt over 10.000 Facebook-anmeldelser. 9.200 af dem er 5-stjernede, mens 328 er 1-stjernet..

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

OBS - betalingsbillede!

Overraskende tal: Fraflyttende børnefamilier dæmper Københavns vækst

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere