Fire videoer kæmper om festivalbilletter

Mens Roskilde festival 2016 nu synger på sidste vers, kæmper fire videoer om at blive den bedste brugervideo. Du bestemmer, hvem der vinder.

Fire dage med intens konkurrence. Hvem er bedst til at hylde de frivillige, de hjælpsomme og dem, der gør noget ekstra for alle andre? Festivalgængerne har sendt os masser af sjove og anderledes videoer, som er produceret på smartphones og uploadet til os. Du kan se dem på vores Roskilde-side her.

Og hver dag har vi nomineret fire videoer, som vi har sendt til afstemning blandt brugerne af vores hjemmeside.  Vinderne går nu videre til FINALEN. Det er videoerne: Gode Råd er Gratis, Bytte Bytte Købmand, Skammens Læber og Hej Vigdis.

Og nu bestemmer du. For en af dem, der har produceret videoerne, skal vinde to billetter til næste års festival. Gå ind på vores Roskilde-side og deltag i afstemningen. Du kan stemme hele weekenden og frem til mandag formiddag klokken 10.

Vi afvikler konkurrencen i samarbejde med Roskilde Festival og Tuborgfondet. For sammen har vi under dette års festival besluttet at hylde de tusinder af mennesker, der gør en ekstra indsats for festivalen. #RFHero hedder projektet. Det handler om de frivillige, som er på arbejde dagen lang - og om de mange festivalgængere, som selv yder en ekstra indsats for at andres festivaloplevelse bliver bedre end fantastisk.  De mange videoer, vi har fået, rummer det ene gode eksempel efter det andet. Klik løs og nyd løjerne.

Og brug din stemme - så er du med til at sende en glad festivalgænger på festival også næste år.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere