Fire på sygehuset efter uheld på Dyrskuet

Roskilde Dyrskue havde fredag flere uheld hvor heste var indblandet. Dyrskuet har nu skærpet sikkerheden.

Fire personer måtte køres på sygehuset fredag, da de var blevet sparket eller slået omkuld i forbindelse med håndteringen af de store dyr.

- Beredskabet og politiet vurderer Roskilde Dyrskue til 'lav sikkerhedsrisiko', men der er jo altid en risiko, når man har med dyr at gøre, og det skal vi og publikum være opmærksomme på, siger presseansvarlig Christina Adler Jensen.

Efter fredagens uheld med heste, hvor det ene skete tæt ved kræmmerboderne bag den store opvisningsring, har dyrskuet ændret på retningslinjerne for, hvor hestene kan trækkes til og fra ringen.

- Vi ved ikke om det kan forebygge flere uheld, men det er det, vi kan gøre, siger Christina Adler Jensen.

Under fredagens hesteshow skete der yderligt to uheld. To faldt af, da en vogn væltede under et hæsblæsende show, og en kvindelig rytter faldt af sin hest og kom ind under den, men hun kunne selv gå ud af ringen. Begge ekvipager er klar igen til lørdagens hesteshow.

Dyrskuet har i år ellers forbedret sikkerheden med hegn, der sættes op ved transport af dyr rundt på pladsen. Som noget nyt bringer dyrskuet også en advarsel i programmet om kun at nærme sig dyrene forfra og kun røre ved dyr, der er rolige.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere