Farligt hærværk fortsætter: Torben tabte hjulet under kørsel

Meget tyder på, at en eller flere gerningsmænd løsner hjulboltene på biler i området omkring Jyllinge.

Politiet i Midt- og Vestsjælland opfordrer i høj grad borgerne til at gå en tur rundt om bilen og tjekke hjulene, før man sætter sig bag rattet og kører.

Meget tyder kraftigt på, at en eller flere gerningsmænd løsner hjulboltene på biler i området omkring Jyllinge

Gennem de seneste uger har politiet fået flere anmeldelser om denne farlige form for hærværk, og i weekenden var den gal igen. I døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi figurerer der to nye episoder fra Jyllingeparken i Roskilde Kommune.

Værst gik det ud over en bilist fra Ahornvej i Jyllinge. Torben Brygmann var lørdag aften omkring klokken 20.30 på hjem fra Roskilde i sin Peugeot 308, da et hjul pludselig røg af, mens han kørte på Frederiksborgvej.

Heldigvis skete der ingen personskade, men Torbens kone, Christina Brygmann, er ikke i tvivl om, at der er blevet pillet ved hjulboltene.

- I mandags fik vi skiftet dæk, og i onsdag efterspændte min mand boltene, sådan som man skal, og så sidder de så løse, at de kan ryge af lørdag. Det virker usandsynligt, siger hun til sn.dk.

Tirsdag fik politiet yderligere en anmeldelse fra en bekymret borger fra samme område, der har været udsat i weekenden. Her opdagede ejeren dog, at det højre forhjul sad løst før kørslen.

Politiet mener ikke, at det kan være tilfældigt med så mange løse hjulbolte i samme område og vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger om sagerne. Ring på 114.