Far forsvundet med 8-årig datter i flere dage – måske set i Jylland

En 32-årig mand og hans 8-årige datter har begge været forsvundet siden samvær lørdag i Roskilde.

Den 32-årig mand og hans 8-årige datter, der begge har været forsvundet siden samvær lørdag i Roskilde, er fortsat forsvundet.

Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi overfor TV 2 Lorry.

- Situationen er uændret. Der er ikke blevet fundet, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Faren og datteren er sidst set lørdag omkring klokken 11.30 i området omkring hovedbiblioteket i Roskilde på Dronning Margrethes Vej 14, 4000 Roskilde.

- Den 32-årige far er nu mistænkt for unddragelse af forældremyndigheden, idet datteren ikke er blevet afleveret lørdag eftermiddag som aftalt til moderen, der har den fulde forældremyndighed over barnet, lød det søndag i en pressemeddelelse fra politiet.

I den forbindelse udtalte politiet, at politiet kunne "have en frygt for, at barnet tilbageholdes mod sin vilje eller er på vej ud af Danmark".

Måske set i Jylland

I forbindelse med pressemeddelelsen gik politiet ud og bad offentligheden om hjælp til at finde de to.

Det har i løbet af de seneste dage kastet en håndfuld af henvendelser af sig.

- Vi har afprøvet de borgerhenvendelser, som vi har fået. Vi får tip om, at de er set forskellige steder. Nogle af dem er fra personer, der mener at have set dem i Jylland, siger Martin Bjerregaard og fortsætter:

- Vi er også tilstede i nærmiljøet og tjekker de tilholdssteder, hvor han (faderen, red.) kunne opholde sig med sin datter. Men indtil videre er alle spor endt blindt.

Derfor opfordrer Midt- og Vestsjællands Politi fortsat til, at personer der har set noget, fortsætter med at henvende sig til politiet. 

Af faktaboksene nedenfor kan du læse et signalement af de to savnede personer. (Artiklen fortsætter efter faktaboksen).

Hvis du har set de to efterlyste eller ved, hvor de nu opholder sig, opfordrer politiet til, at du kontakter Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefon 114.