Familiefar forsvundet i snart to måneder: "Det er mærkeligt"

Politiet er på bar bund i sagen om den 42-årige Jimmi Steffen Lillelunds forsvinden. Man frygter, at han har været udsat for en forbrydelse.

Politiets efterforskning af en 42-årig mands mystiske forsvinden har efterhånden stået på i snart to lange måneder.

Jimmi Steffen Lillelund blev efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi den 5. maj, men det er endnu ikke lykkedes at finde den 42-årige familiefar, der er som sunket i jorden.

Sagen er dog langtfra henlagt, forsikrer politiet.

- Der er ikke noget nyt. Men vi leder efter ham. En frisk mand plejer ikke at forsvinde og ikke give livstegn. Det er mærkeligt, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, i et skriftligt svar til TV 2 Lorry.

Jimmi Steffen Lillelund er sidst set torsdag den 30. april omkring klokken 15.00, hvor han ville køre fra sit opholdssted i Gundsømagle til Haveforeningen Ishøjgård i Ishøj.

Politiet har foretaget undersøgelser ved den savnedes opholdssted i Gundsømagle for at finde spor efter, hvor han måtte befinde sig. Men det har ikke kastet nyt af sig.

quote Vi er begyndt at frygte, at der kan ligge en kriminel handling bag hans forsvinden

Kim Løvqvist, politikommisær ved Midt- og Vestsjællands Politi

Frygter forbrydelse 

Kim Løvqvist, der er politikommissær ved Midt- og Vestsjællands Politi, har tidligere udtalt til BT, at man frygter, at den 42-årige er blevet offer for en forbrydelse.

- Vi har indledningsvist dannet os et billede af, hvad det her kan være, fordi der behøver ikke at ligge en forbrydelse bag, men vi er begyndt at frygte, at der kan ligge en kriminel handling bag hans forsvinden, har politikommisær Kim Løvqvist sagt til BT.

Jimmi Steffen Lillelund beskrives som dansk af udseende, 42 år, 177 centimeter høj, almindelig kropsbygning og hvid hudfarve.

Han har kort, brunt hår, er lidt robust og har tatoveringer. Han har blågrønne øjne, vejer 85 kilo, taler dansk og er iført cowboybukser og kondisko.

Alt er åbent

Politiet har tidligere offentliggjort et foto af Jimmi Steffen Lillelund, så offentligheden kan hjælpe med at finde ham.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jimmi Steffen er sidst set den 30. april.
Jimmi Steffen er sidst set den 30. april.
Foto: Politifoto

- Alt er åbent, og vi arbejder ud fra flere strategier og hypoteser, men det er mærkværdigt, at en mand i sin bedste alder med familie og en søn pludselig forsvinder. Så vi efterforsker sagen bredt og bruger mange ressourcer på det, har politikommisær Kim Løvqvist sagt til BT.

Oplysninger om Jimmi Steffen Lillelund bedes rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonfon 46 35 14 48 eller 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20190304-100858-7-1920x1279we

Politi beder offentligheden om hjælp i søgning efter 43-årig: ”Vi har ikke flere steder at lede”

politibetjent færdselsbetjent

Kaos i corona-kryds - ni bilister sigtet på halvanden time

20190304-100858-7-1920x1279we

Efterlysningen afblæst: Kirsten fundet i god behold

ballerup 112 brand testcenter

To mænd fængslet for brandattentat mod testcenter

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere