Falsk politimand lokker piger ind på sti

Torsdag aften blev to piger passet op af en mand, der udgav sig for at være politimand. Manden ville have dem til at følge med sig.

Foto: TV 2 Lorry

Manden stoppede pigerne på Gyldenkærnevej i Svogerslev ved Roskilde og påstod at han var fra politiet og havde brug for deres hjælp. Pigerne blev mistænksomme og bad om at se mandens politiskilt. Han viste dem et skilt med teksten »politi« og forklarede, at han var civilbetjent. Kort efter sagde pigerne, at de ikke længere kunne følges med ham, hvilket han accepterede uden problemer, og de gik hver deres vej.

Den ene af pigernes mor ringede til det rigtige politi og anmeldte episoden, der fandt sted ved 21-tiden. Politiet sendte en hundepatrulje ud til området, men det lykkedes ikke at finde manden. Det skriver Roskilde Avis.

Den falske politimand beskrives som værende 30-35 år og dansk af udseende. Han har almindelig kropsbygning og brunt hår. Ifølge pigerne så han pæn og soigneret ud. Han var iført mørke ankelstøvler af læder, mørke cowboybukser og medbragte en taske af mærket Dunlop.

Manden har ikke gjort pigerne noget, men lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik