Færdselsuheld giver kaos i morgentrafikken

Travl hovedvej mellem Roskilde og Ringsted var her til morgen spærret på grund af et færdselsuheld.

Opdatering kl. 07:36: Vejdirektoratet oplyser på Twitter, at vejen ikke længere er spærret i begge retninger, men at bilister skal vise hensyn  og passere stedet med forsigtighed.

Bilister må her til morgen  væbne sig med en god portion tålmodighed, hvis de befinder sig på Rute 14 Hovedvejen  mellem Roskilde og Ringsted.

I øjeblikket er vejen helt spærret i begge retninger på grund af et færdslesuheld nord for Osted, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- En lastbil tabte en genstand, som en bilist kørte hen over. Bilisten mistede så herredømmet og kørte over i den modsatte vejbane og ramte en bil. Den ene bilist slap uskadt, og den anden er kommet lettere til skade. Hvilken en af bilisterne, der er kommet til skade, kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Han oplyser, at politiet fik meldingen om færdselsuheldet klokken 06:21. Redningskøretøjer er blevet tilkaldt, og der arbejdes fortsat på stedet.  Sidste melding er, at der er massiv kødannelse, da folk er på vej på arbejde.

- Det er et rigtig skidt tidspunkt, det sker.  Vi har derfor sendt ekstra personale ud til at regulere trafikken. Foreløbig er tidshorisonten ukendt, siger Martin Bjerregaard, der opfordrer folk til at finde alternative ruter. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere