Eminem bliver hovednavn på Roskilde Festival

Verdensstjernen Eminem har aldrig før givet koncert i Danmark, men til sommer indtager han Roskilde Festival.

Når den 45-årige rapper Eminem i juli indtager Orange Scene på årets Roskilde Festival, bliver det hans første koncert i Danmark nogensinde. 

quote Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald.

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén

Eminem, som står bag hits som "Stan", "The Real Slim Shady" og "My Name Is", er med et salg på over 172 millioner album den absolut bedst sælgende rapper nogensinde. 

- Vi har forsøgt at få Eminem til Roskilde Festival hvert eneste år siden årtusindskiftet, så det er nærmest helt ubeskriveligt, at det endelig lykkes for os her i 2018, udtaler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i en pressemeddelelse.

- Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald.

Suverænt mest ønskede kunstner

Eminems niende album, "Revival", udkom i december 2017. Det er hans ottende albumudgivelse i træk, der er debuteret på toppen af Billboards top 200-liste, hvilket ingen andre før ham har præsteret. 

Ifølge Roskilde Festival har Eminem siden årtusindskiftet været den suverænt mest ønskede kunster blandt festivaldeltagerne.

Eminem har i sin karriere både være rapper, producer, sangskriver og skuespiller. I 2002 modtog han en Oscar for sin medvirken i det delvist selvbiografiske drama "8 Mile". 

 
 
Foto: Jumana El Heloueh - Scanpix

Roskilde Festival har tidligere offentliggjort navne som Gorillaz, Bruno Mars, David Byrne og Stormzy, Nephew, Benal og First Aid Kit til festivalen i 2018. 

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018. 

/ritzau/

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

download

Lagde du mærke til noget i luftrummet over København? Sådan så det ud fra ballonskipperens perspektiv

Flodhest

Se billederne: Københavns Zoo har fået en ny beboer

20190816-161950-L-1920x1280we

Bryllupsbilleder fra LGBT+ personer efterlyses til stor udstilling

Nordsjællands Veterantog

Veterantog søger hjælp: Corona har punkteret økonomien

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere