Egons redningsmand er fundet

Det var en 17-årig ung mand fra Nykøbing Falster, som tilbage i januar brugte flere timer på at hjælpe 80-årige Egon Kristensen efter en alvorlig faldulykke på Roskilde Station

Efter at være blevet efterlyst på Facebook, i Roskilde Avis og på TV 2 LORRY lykkedes det endelig at finde frem til 80-årige Egon Kristensens redningsmand, som viser sig at være 17-årige Victor Lorentzen fra Nykøbing Falster.

Ifølge Roskilde Avis har Victor Lorentzen sammen med sin far Henrik netop besøgt Egon Kristensen i hjemmet i Kirke Hyllinge, hvor Victor Lorentzen som et lille tak for hjælpen modtog 500 kr. til lidt sjov på sin kommende skiferie.

En lørdag tilbage i januar havde Egon Kristensen fra Kirke Hyllinge netop hentet sin retarderede søn, som var ankommet med tog fra Nykøbing Falster.

I den forbindelse faldt Egon Kristensen hele vejen ned ad trappen, sprængte lårbensmusklen og forstuvede foden på det andet ben.

Efter at have ligget hjælpeløs et stykke tid fik Egon Kristensen hjælp af en ganske ung mand, som både ringede efter en ambulance og i de efterfølgende timer passede på både Egon Kristensens retarderede søn og bil, indtil den øvrige familie nåede frem.

På grund af forvirringen nåede Egon Kristensen aldrig at få den unge mands navn, og de efterlyste ham derfor for at sige tak.

 - Det var fantastisk, at en ung mand havde så meget overskud og så meget empati og omsorg for andre mennesker. Så vi var meget glade, og det hjalp os hele fødselsdagen, selvom vi skulle holde den uden Egon,  sagde Egon Kristensens hustru, Hanne Gjørup, dengang til TV 2 LORRY.

Til daglig går Victor Lorentzen i gymnasiet i Nykøbing Falster og var i Roskilde for at besøge en pige, som han havde mødt på en efterskole.

- Han levede fuldstændig op til mine forventninger. Jeg vidste, at han var en god, ordentlig og hjælpsom ung mand. Jeg kunne også se, at hans far var meget stolt af ham, siger Egon Kristensen til Roskilde Avis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere