Efterlysning gav pote: Politiet har anholdt mistænkte voldspiger

Tre unge kvinder mistænkt for vold i en gangtunnel i Roskilde er nu anholdt. Det sker få timer efter politiet valgte at efterlyse dem.

Overvågningsbilleder fra gangtunnelen under Roskilde Station. TV 2 Lorry har sløret ansigterne, da politiet nu kender kvindernes identitet, og de derfor ikke længere er efterlyste.

Tre unge kvinder blev tidligere i dag efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi. De er mistænkt for at overfalde en 18-årig kvinde fra Ugerløse i tunnelen under jernbanen ved Roskilde Station. 

Overfaldet fandt sted den 8. april 2017 kl. cirka 2.30, og Midt- og Vestsjællands Politi har siden anmeldelsen forsøgt at få de tre yngre kvinder identificeret - dog forgæves.

Derfor bad politiet tidligere i dag offentligheden om hjælp til at finde kvinderne. De blev nemlig filmet af et overvågningskamera.

Politiets efterlysning gav hurtigt pote. Blot få timer senere kunne Midt- og Vestsjællands Politi oplyse til Ekstra Bladet, at de tre unge kvinder nu er anholdt. 

Et "hej" førte til overfaldet

Den 18-årige kvinde blev overfaldet, efter hun sammen med en veninde tilfældigt stødte på de tre kvinder i tunnelen under jernbanen ved Roskilde Station.

Kvinden sagde "hej" til dem, fordi hun var i godt humør.

De tre kvinder bad hende om at tie stille, kaldte hende forskellige skældsord og sagde, at hun skulle passe på.

Den 18-årige kvinde bad dem nu om at slappe af og forsøgte at gå videre men blev holdt tilbage. Den ene fra gruppen tog fat i hendes hår og bankede hendes ansigt et par gange ind i væggen. En anden af kvinderne hjalp til med volden, herunder et forsøg på yderligere vold ved igen at banke offerets hoved ind i væggen, mens den sidste kvinde fra gruppen holdt veninden på afstand.

Den 18-årige kvinde og veninden slap til sidst fri, hvorefter de så, at de tre nu anholdte kvinder grinende gik videre.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik