Drive-in halloween melder alt udsolgt: Vender tilbage næste år

En sølvgrå Toyota med TV 2 Lorrys logo nærmer sig langsomt ulykkesstedet.

Foran holder en harvareret bil helt stille. Afrevne lemmer stikker op fra køleren og på passagersædet ses en livløs skikkelse.

Den lavthængende dis er blåmalet af lyset fra politiets sirener, da en uniformbeklædt mand pludselig kommer løbende mod den sølvgrå Toyota og TV 2 Lorrys udsendte reporter.

- Stop! Vend om! Du skal ikke være her. Hvor mange er I i bilen, råber han.

Knap har TV 2 Lorrys journalist nået at svare, før den livløse krop på passagersædet af den harvarerede bil uset er vækket til live af onde kræfter. Hun styrter mod journalistens bil, hamrer på ruden og skriger, så den udsendte reporter får - endnu - et gedigent chok.

Fuldstændig udsolgt

Heldigvis er optrinnet orkestreret fra start til slut.

Både den uniformerede mand og kvinden på passagersædet er statister. Det eneste ægte er journalistens rædselsskrig, før hun triller videre til næste uhyggelige oplevelse, som gæster i Roskilde drive in halloween har kunne opleve på Dyrskueplasen i år.

- Interessen har virkelig været overvældende, siger projektleder Nicolaj Madsen. Han er ejer af virksomheden Combizz, der står bag Roskilde drive in halloween.

- Vi havde planlagt 18 arrangementer over to weekender, og de blev udsolgt på fire dage. Da vi satte syv ekstra shows ind i kalenderen, var de udsolgt på seks timer, tilføjer han.

Sammen med resten af teamet bag, har han stablet konceptet på benene på mindre end en uge - blandt andet med hjælp fra Patrick Spiegelberg, der er instruktør på projektet.

- Gæsterne oplever den barnlige glæde, man oplever, når man ser gyserfilm. Når du tror, du har regnet ud, hvad der skal ske, så sker der pludselig noget andet. Man ved aldrig, hvad der venter om næste hjørne, siger Patrick Spiegelberg.

Mod på at gøre det igen

Projektet er sat i søen på grund af coronapandemien, der pludselig satte Nicolaj Madsens eventbranche under hårdt pres. Derfor var der heller ikke tænkt meget i fremtidsudsigter fra start.

- Ud fra det, vi ser på sociale medier, kommer det til at vende tilbage til næste år. Folk skriver, at det er det fedeste, de har oplevet, og at de er klar på at vende tilbage, så vi har selvfølgelig også mod på at gøre det igen, siger Nicolaj Madsen.

De sidste ture langs "The Street of Horror" afvikles 6. 7. og 8. november.

Hvis du ikke nåede at sikre dig plads, kan du i stedet tage med TV 2 Lorrys udsendte reporter på den grusomme rute i videoen i toppen af artiklen.