Demonstranter i aktion mod udvisning

Planlagt hjemsendelse af en gruppe afghanske flygtninge resulterede i dag i en demonstration ved Roskilde Lufthavn

Der var både politi og demonstranter ved Roskilde Lufthavn tirsdag formiddag

En bus fuld af demonstranter dukkede tirsdsag morgen op på den forblæste parkeringsplads ved Roskilde Lufthavn. Demonstranterne kommer fra initiativet Welcome To Denmark og havde sat sig for at forhindre tvangshjemsendelsen af en række afghanske flygtninge.

Men demonstranterne og det udkommanderede politi kom til at vente længe. Meget længe. For  det planlagte fly med politi og afghanske flygtninge var ifølge TV 2 Lorrys oplysninger for længst aflyst.

-Der er forskellige meldinger. Nu er vi her. Så må vi se, hvordan dagen forløber. Og ellers møder vi op en anden dag eller et andet sted. Vi stopper ikke her, for vi er indstillet på at yde aktiv modstand mod den førte danske asylpolitik, lød det fra en af aktivisterne, Søren Warburg, i lufthavnen.

Det er Midt- og Vestjællands Politi, der er til stede foran aktivisterne i lufthavnen, men herfra er der ingen kommentarer. Og den midtsjællandske politikreds henviser til Rigspolitiet. Og her har det endnu ikke været muligt at få en kommentar til sagen.

Læs også Syrisk flygtning med overskud: Lærer andre dansk med mad

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik