Dagens vinder: Gode råd er gratis

I vores #RFHero kampagne om frivillige og hjælpsomhed på Roskilde Festival er det videoen Gode Råd Er Gratis, der går videre mod finalen.

Dagens vinder-video som går videre i konkurrencen om to billetter til næste års Roskilde festival

Roskilde Festival buldrer afsted - og uden frivillige og hjælpsomme sjæle i tusindvis, så ville den ikke hænge sammen. Sammen med Roskilde Festival og Tuborgfondet har vi valgt at sætte fokus på de mange, der gør noget ekstra for at folk skal få en god festivaloplevelse. Nogle er frivillige med en fast opgave under hele festivalen - andre bidrager med sjove påhits og underholdning.

TV 2 Lorry har stort hold kampagnemedarbejdere med på festivalen, og de drager rundt på hele området og opfordrer festivalgæsterne til at levere videoer om de hjælpsomme sjæle og de frivillige. Videoerne vælter ind hos os. Se dem her.

I de her dage nominerer vi hver dag fire af dem - og den, der får flest stemmer, går videre til finalen. Vinderen af finalen løber med to billetter til næste års festival.

Og dagens vinder er - efter afstemningen her på Lorrys hjemmeside - kåret: Videoen Gode Råd er Gratis løber med sejren. Den kan du se her. Det er Anna Sophie Kjærgaard, der står bag dagens vindervideo.  Hun fortsætter mod finaledysten og sammen med de tre andre nominerede har hun vundet en lækker Lorry-T-shirt.

Og med kåringen af dagens vinder, så er vi klar med fire nye videoer, der er nomineret til at kæmpe om en finaleplads. Find afstemningen her.

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?