Børnelokker i Jyllinge: Sådan skal du tale med dit barn

En mand har tilbudt både Pokémon-kort og popkorn til flere børn i området omkring Jyllinge. Nu indsætter skolerne ekstra gårdvagter.

I de seneste måneder har TV 2 Lorry kunnet berette om flere episoder med voksne mænd, der har kontaktet skoleelever forskellige steder i sendeområdet. 

I Hillerød har Frederiksborg Byskole advaret mod en mulig børnelokker i området, og også på Østerbro i København har  Ingrid Jespersens Gymnasieskole set sig nødsaget til at skrive til forældrene, efter at en elev i 4. klasse blev opsøgt af en mand ved Trianglen. 

Nu har man så sørget for, at der er ekstra gårdvagter på Jyllinge Skole, Baunehøjskolen, Magretheskolen og Lindebjergskolen i Roskilde. 

Det sker, fordi der i de områder over de seneste måneder har været episoder, hvor en fremmed mand har forsøgt at lokke børn - senest i fredags ved 10-tiden, hvor han havde fysisk fat i en ni-årig dreng, der legede på Jyllinge Skoles legeplads.

Der har været mindst seks andre episoder i områdets nær Jyllinge, hvor en mand har opsøgt børn, som blandt andet er tilbudt Pokémon-kort og popkorn. '

Man formoder derfor, at der er tale om den samme gerningsmand, og TV 2 Lorry har tidligere været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi, som understreger, at de tager sagen meget alvorligt. 

- Vi tror, at det er reelt nok, at der er en eller anden, der kører rundt og henvender sig til børn i Jyllinge-området. Vi har det jo fra flere børn, så vi tror bestemt, at der er noget om snakken, sagde Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry i januar.

SÅDAN SKAL DU TALE MED DINE BØRN OM BØRNELOKKEREN

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

nybyggeri sluseholmen

Flere og flere københavnske boliger er uden bopælspligt

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere