Børnelokker i Jyllinge: Sådan skal du tale med dit barn

En mand har tilbudt både Pokémon-kort og popkorn til flere børn i området omkring Jyllinge. Nu indsætter skolerne ekstra gårdvagter.

I de seneste måneder har TV 2 Lorry kunnet berette om flere episoder med voksne mænd, der har kontaktet skoleelever forskellige steder i sendeområdet. 

I Hillerød har Frederiksborg Byskole advaret mod en mulig børnelokker i området, og også på Østerbro i København har  Ingrid Jespersens Gymnasieskole set sig nødsaget til at skrive til forældrene, efter at en elev i 4. klasse blev opsøgt af en mand ved Trianglen. 

Nu har man så sørget for, at der er ekstra gårdvagter på Jyllinge Skole, Baunehøjskolen, Magretheskolen og Lindebjergskolen i Roskilde. 

Det sker, fordi der i de områder over de seneste måneder har været episoder, hvor en fremmed mand har forsøgt at lokke børn - senest i fredags ved 10-tiden, hvor han havde fysisk fat i en ni-årig dreng, der legede på Jyllinge Skoles legeplads.

Der har været mindst seks andre episoder i områdets nær Jyllinge, hvor en mand har opsøgt børn, som blandt andet er tilbudt Pokémon-kort og popkorn. '

Man formoder derfor, at der er tale om den samme gerningsmand, og TV 2 Lorry har tidligere været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi, som understreger, at de tager sagen meget alvorligt. 

- Vi tror, at det er reelt nok, at der er en eller anden, der kører rundt og henvender sig til børn i Jyllinge-området. Vi har det jo fra flere børn, så vi tror bestemt, at der er noget om snakken, sagde Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry i januar.

SÅDAN SKAL DU TALE MED DINE BØRN OM BØRNELOKKEREN

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Jørgen Olsen Fredens Havn

- Hvad nu, hvis jeg stillede 20 udrangerede campingvogne ind i Kongens Have?

Rækkehuse i Tingbjerg

Stor interesse for at købe ejerbolig i hård ghetto

Skærmbillede 2021-04-14 kl. 22.08.48

Undersøgelse udpeger Egedal som landets bedste kommune

20_percent

playLeif reddede 5-årig fra druknedød: Nu hyldes han på frimærke som hverdagshelt

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere